![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam problem: W czasie instalowania jakiego kolwiek dodatku sims 2 gdy juz wybralam jezyk pokazuje mnie sie taki komunikat
![]() Ten produkt zapisuje dane gry w formacie różniącym sie od formatu zapisanych gier. jesli usuniesz instalacje tego produktu, poprzednie aplikacje z serii Sims 2 nie beda w stanie odczytac zapisanych gier. Zalecamy anulowanie onstalowania i wykonanie kopii zapasowych zapisanych gier z serii Sims 2. Instrukcje dotyczace wykonania kopii zapasowych znajduja sie w pliku Readme. Czy chcesz kontynuowac instalacje? Zrobilam kopie zapasowa ale nic nie pomoglo. Naciskam ok i wszystko ok do momentu sprawdzenia aplikacji. Odtwarzam 4 plyte the sims2 i jak czerwony pasek dochodzi do konca pokazuje sie blad. I wszystkie procenty cofaja sie do 0. Mysle ze chodzi o ten format ale nie wiem jak go zmienic. Pomozcie. Pliss ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
masz duży problem to wina albo wirusów albo płyty ja bym ci radził sformatować dysk ja też tak kiedyś miałem z gta san andreas musiałem sformatować dysk.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jeśli chodzi o komunikat, to jest on zupełnie normalny, mi też się pokazuje i każdemu, kto instaluje jakiś dodatek.
![]() ![]() Oznacza po prostu, że należy wykonać sobie kopię zapasową swoich zapisów, ponieważ w wypadku, kiedy odinstalujesz ten dodatek z jakiegoś powodu, nie będziesz mogła nimi grać (bo zapisy po zainstalowaniu dodatku są w innym formacie niż przedtem). I po to jest ta kopia, żeby w razie usunięcia dodatku wkleić ją do Moich dokumentów i wtedy będziesz mieć wszystko tak jak przed instalacją tego dodatku. Jeśli zaś chodzi o błąd, to być może płytka jest uszkodzona (porysowana, ma zabrudzenia) albo coś zakłóca instalację... Nie napisałaś, jaki to dokładnie błąd, więc nie jestem nic więcej w stanie powiedzieć. W każdym razie jest to osobny problem i nie ma nic wspólnego z tym komunikatem na początku.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|