![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hello guys
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ahhhh i znowu bylam niesamowicie zachwycona wygladem mojego domku, dlatego postanowilam porobic tylke fotek z zewnatrz....to wcale nie jest aluzja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lofffff u all :*:*:* wesolych swiat.....osttanio jestem nieprawdopodobnie miła....buziaczki
Thanks to ImageShack for Free Image Hosting Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 21:47 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ładny domek ale nie pasują mi kwiaty w beczce przed domem i lodówka w kuchni jak na mój gust jest za nowoczesna.
ale ogólnie pięknie 8,5/10 ze wszystkiego najbardziej podoba mi się salon |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Muszę Cie pochwalić, ponieważ bryła bardzo mi się podoba
![]() ![]() Piękne meble w salonie, jednak nie pasuje mi do nich ten kominek, jest zbyt szary jak do takich mebli. Nie lubię zatłoczonych pomieszczeń, ale w Twoim wykonaniu akurat mi się spodobało. sypialnia nic nadzwyczajnego, typowy standard w TS2 - i ten świecący się dywan, mogłaś go pominąć. Kuchnia ma to coś w sobie, meble pasują do salonu za to duży plus. I łazienka naprawdę piękna, super pomysł z tym łukiem na lustro! Szkoda tylko, że w łazience też jest dywan świecący. Podsumowując uważam, że ta praca jest naprawdę świetna. z czystym sercem daje 10/10 - tylko nie popadaj w samozachwyt ![]() P.S Jak rozumiesz nazwę Twojego domu bo obydwa te wyrazy maja to samo znaczenie! Ostatnio edytowane przez Komurka : 23.12.2007 - 09:30 |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryła jest świetnaWnętrze też niczego sobie. Nie podoba mi się ten biały obraz nad szafką, dywany pod świecącą podłogą, kominek w salonie. 8/10
|
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 22
|
![]()
Z zewnątrz jest bardzo ładny. Taki realistyczny.
Wewnątrz pomieszczenia są zatłoczone i do tego pomieszane style. |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() p.s. lujo pomieszane style w moich domkach sa zabiegiem celowym, Cytat:
komurko wlasnie sciagnelam sobie to cos na podlogi i jestem tym niesamowicie zachwycona :p dlatego dawalam to wszedzie gdzie sie da, nawet na dywan... buziaczkiiii :*:*:* |
|||
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Domek na wsi tak?
No to jedziemy Salon - dom na wsi i błyszcząca podłoga...Ciekawe.. (niektórzy nie znają umiaru jeśli chodzi o tą podłogę,a w tym przypadku jest ona w ogóle jak z gruszki). No i te żaluzje...Myślałam że na wsi to firanki są w oknach =/ Sypialnia - całkiem w porządku,tylko że ten obraz mi nie pasuje... Kuchnia - Znowu błyszcząca podłoga...Ale przynajmniej dałaś sobie spokój z żaluzjami. Łazienka - Fresk pompejski na ścianie (?!).Zazwyczaj kibelki na wsi są dosyć skromne,a tutaj umywalka pod kolumnami,znowu żaluzje...No i ofkors błyszcząca podłoga. Podsumowując,chciałaś zrobić dom na wsi (tak mi się wydaje),ale nie za bardzo Ci wyszło. Przykro mi. Nie oceniam,bo mi się nie chce. Edit - te twoje buziaczki są tak wieśniackie...weź się opanuj. A nie sorry,w końcu Ty nimfomanka jesteś. Idź pobuziaczkuj swoim misiom czy do lustra...Tylko się nie wystrasz. Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 23.12.2007 - 09:58 |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
nie kazdy dom na wsi to speluna ociekająca brudem buziiiiiiaczki :*
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()