![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No więc, mam problem z warsztatem.
![]() Proszę o pomoc. Pozdrawiam. ;* |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Warsztat (przynajmniej u mnie) włącza się bardzo długo. Wystarczy być cierpliwym. Ja zawsze czekam jakieś 5 minut, aż się otworzy.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ale ładuje się 5 minut czy nawet nie ma okienka. Bo u mnie nawet okienko żadne się nie pokazuje, tak jakby w ogóle nie reagował. o__O
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Gdy klikniesz to po 5 minutach pojawia się okienko z ładowaniem.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Kliknęłam [chyba z 4 razy xd, wiem cierpliwa jestem.] Poszłam z psem i pomyłam naczynia. Nadal się nie włączyło, nawet jakieś okienko się nie pokazało. A komputer nawet się nie wysilał i "nie pracował".
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Najlepiej sprawdź w Menedżerze Urządzeń parę minut po włączeniu Warsztatu, czy proces z BodyShopem chodzi w tle. Jeśli tak - nie ma obaw. Gorzej, jeśli go nie ma.
Bardzo często problem tkwi w pamięci. Mi przy 512MB włączał się średnio 5 minut, a potem ładował też około 5. Teraz mam 1GB i zajmuje to naprawdę niedługo. W sumie jakieś 2 minuty (całość). |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Menadżer urządzeń to to coś co się wywołuje alt+ctrl+delete.?
No to tam go nie ma. ![]() ![]() A z pamięcią nie jest chyba najgorzej, bo mam 512+256. |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jeśli masz dodatki, to najlepiej uruchamiaj Body Shop z tego folderu, gdzie jest najnowszy duży (czyli nie-mini) dodatek.
Ja mam wszystkie dodatki i mini-dodatki, Body Shop włącza się tylko z folderu Podróży, jak klikam na jego ikonkę w pozostałych folderach to też nie reaguje. Jak z folderu z najnowszym dodatkiem nie odpala, to spróbuj może z każdym innym (folderem) po kolei, bo różnie z tym Warsztatem bywa. ![]()
Ostatnio edytowane przez Isi : 20.12.2007 - 13:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Mi się też nie otwiera
|
![]() |
![]() |