![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Pewnie sie wszyscy domyślacie o co chodzi. Włączam gre wszystko pięknie ładuje sie otoczenie, wchodze na moja rodzinke i za chwile... wyskakuje rameczka i pisze Działanie programu zostało zakłócone.Aplikacja zostanie zamknieta. Klikam na ok, gra sie wyłącza, wchodze z powrotem na simsy wywalam ta rodzinke wchodze w tworzenie rodziny... to samo. Niewiem dlaczego tak sie stało grałam w simsy jakieś 3 dni temu i wszystko było ok, gra chodziła gładko, nie przypominam sobie abym ściagała jakieś dodatki w tym czasie. Tylko prosze nie mówcie że reinstalka bo chyba umre...
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 11
|
![]()
tak jak wyżej
![]() ale może być też to pirat a jak nie, to może masz za słabą kartę graficzną a jak nie, to może jakieś dodatki z neta? |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Pirat = zło, szatan. Nie mam zielonego pojęcia czemu wszyscy obwiniają za wszystko piraty. Kurczę, gry można normalnie ściągać LEGALNIE, tak samo jak kupić w sklepie. Robi się to coraz bardziej popularne. I co ma taki ktoś powiedzieć? Przecież to dokładnie to samo (chodzi mi o sposób = Internet).
Słaba karta graficzna może być przyczyną, racja. Radziłabym sprawdzić ilość miejsca na dysku i pamięć (używaną podczas gry jak i przed). |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Niekoniecznie pirat... też tak kiedyś miałem... kilka dni temu znowu to samo miałem, dzisiaj nowy komputer dostałem i problem zniknął... miałem za słabego kompa.
Jaki masz komputer?? |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|