![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam! Zacząłem pisać o Jeffie Lotniku, ale tak nakręciłem, że wolałbym ,żeby temat usunąć... nieważne ;p
Rozdział 1 Co Jeff miał ze sobą zrobić? Kupić małą chatę za małą kasę! Po ukończeniu studiów, razem ze swoją narzeczoną Aleksandrą i dwoma Dobermanami ze schroniska Jeff zdecydował się kupić ładną chatę, za stypendium dziekańskie... Z czasem kasy zaczęło brakować, ale sami zobaczcie... ![]() Rozpoczęło się naturalnie od niewielkiej frajdy ![]() ![]() ![]() ![]() Ale miejsza o to... Kasy wciąż brakowało! Mimo to, Jeff starał się coś wymyślić. Chcąc zadbać o kondycję swoich przygrubych psów, znalazł im karierę. Dla pieska "Misiaka'' Karierę psa policyjnego, dla suczki "Fitki" show-biznes... Powodziło im się... właściciele zabrali się za naukę pupili. Nie mieli forsy na te durne treserki... ![]() No i coś z tego wyszło... ale coś, to było zaledwie 5 tysięcy tygodniowo, a jak na Sima, to dosyć mało. Ignorując to, Jeff zrobił niespodziankę swojej przyszłej żonie - tkz. w jego rodzinie przed-małżeństwo, czyli upewnił ją, że nigdy jej nie zdradzi ;p Cheater :laugh: Imprezka się udała ![]() ![]() Zbulwersowany muchami (i brakiem węża) w kieszeni postanowił kupić posiadłość i założyć jakiś biznes, a skąd znaleźć NA TO kasę, to dowiecie się w następnym odcinku mojego fotostory, jak to Jeff grzebał w www.simkonqrsyswiata.ts2.pl... Ostatnio edytowane przez Liv : 26.12.2009 - 11:45 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]()
Moze być ciekawe, ale mam kilka uwag:
1.Jak możesz to ustaw lepsza jakość zdjeć 2.Ustaw większą wielkosć 3.Pisz dłuższe odcinki 4.[coś ode mnie] mniej kropeczek [...] |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
chatę- dom
kasy- pieniędzy, funduszy przygrubych- pulchnych, nieco zbyt grubych karierę- pracę, zajęcie na te durne treserki- na pochłaniające doszczętnie fundusze treserki zwierząt zaledwie 5 tysięcy tygodniowo- no nie wiem czy to tak mało! tkz. w jego rodzinie przed-małżeństwo, czyli upewnił ją, że nigdy jej nie zdradzi ;p- mieli zamiar się pobrać, ale w pełnym spokoju. Jeff musiał wiedzieć czy narzeczona go naprawdę kocha. :cheater: Imprezka się udała - parapetówka była wyśmienita Za dużo hmm... wulgarnych, niestosownych wypowiedzi. Dajesz zbyt wiele wielokropków. Zdjęcia powinny być większe i bardziej estetyczne. "o w pytkę"- szkoda mi ciebie. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Aha... fajnie ;p dzięki nie wiem jakoś tak mam, że piszę za dużo wielokropków... postarałbym się pisać lepiej, ale komputer mi się zepsuł, i dysk wyczyszczony...mam dość ;p
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Czyli będziesz kontynuował czy nie? Minusy - : kryształki (na dwóch zdjęciach) : Słabe zdjęcia (rada: użyj przycisku PrtScn, i przekopiuj do np. Painta) : postacie (takie... no inaczej dziwne mają ubrania) : tak jak napisała Collet, Plusy ??? Jeśli nie zamierzasz konynuować, to chyba temat raczej do zamknięcia Pozdrawiam SilentLie |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
nawet nawet..ale jakies nie ciapkowate
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Długie to to raczej nie jest ale to co jest napisane jest fajne.Zdjęcia nawet fajnie ci wyszły,ale można się było bardziej postarać.Ubranko u faceta jest ok ale dziewczynę dziwnie ubrałeś
![]() Ostatnio edytowane przez kasiula215 : 22.02.2008 - 21:39 |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
<otwiera gębę> aaa... <zamyka> <otwiera> <zamyka> zatkało mnie... opowiadanie... inne
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Temat zamykam, bo już od powyżej miesiąca nie było nowego odcinka. Jeśli autor zechce znowić pisanie proszę napisać do mnie na PW.
Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|