|  19.12.2007, 17:58 | #1 | 
| Guest 

|  Kibel!! 

Czy da mi ktoś jakiekolwiek wyposażenie do Sr*cza? Bo ja mam same maxisowe  ;(  Jakieś nowe lustra, wanny - duże, najlepiej nie okrągłe, ale nieregularne... kibelki obojętnie, żeby były ładne i porcelanowe... zlewy wiszące i wogóle coś fajnego. Podłogi i ściany żeby były jakieś w kafelków wyglądających jak kamienie (spodobały mi się te z domu czekoladka;p)... | 
|   | 
|  | 
|  19.12.2007, 18:03 | #2 | 
| Guest 

|  Odp: Kibel!! 

http://www.4eversimfantasy.net/bathroom1.htm <- klikasz "file collection" i ściąga się cały zestaw, a jak chcesz pojedynczo to na nazwę(ang.) przedmiotu który chcesz pobrać
		 | 
|   | 
|  19.12.2007, 20:32 | #3 | 
| Guest 

Dzięki za intrukcje, ale wanna słaba   Ma ktoś something more? Wanna dla dwojga, hack na wanne dla dwojga? :laugh: thx szyszka | 
|   | 
|  20.12.2007, 15:28 | #4 | 
| Guest 

Szyszka podała ci złe instrukcje. Musisz kliknąć na "Download all" czy jakoś tak. "File collection" odnosi się do kolekcji i wrzucasz plik do "Collections", a nie "Downloads". Jak chcesz jakieś urozmaicenia, to może znajdziesz wannę na sexysims2.com . | 
|   | 
|  23.12.2007, 10:36 | #5 | 
| Guest 

A ja cokolwiek wrzucę do download, robiąc tak jak mówisz, to mi znika po jednym dniu, a w miejscu, gdzie coś  wrzuciłem pojawia się inny przedmiot, cały niebieski
		 | 
|   | 
|  08.01.2008, 20:37 | #6 | 
| Guest 

hmmm..... a może nie masz mesha. Albo nie masz właściwego dodatku. Nie wiem | 
|   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| 
 | 
 |