|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jaki jest domek Twoim zdaniem? | |||
Super |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Fajny |
3 | 25.00% |
Obleci |
5 | 41.67% |
Kicha |
4 | 33.33% |
Głosujących: 12. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam. Przedstawiam dzisiaj domek Moniki Milki. Samotna singielka, przeniosła się do Miłowa z zatłoczonego wielkiego miasta, po to żeby odpocząc od tego miejskiego zgiełku i poznać nowych ludzi. Wprowadziła się dość niedawno więc dom jeszcze jest nie do końca urządzony. Miłego oglądania.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam. Ostatnio edytowane przez jaberwoocky : 27.07.2008 - 11:39 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
taki normalny, nic ciekawego on nie ma. Zwykly normalny domek.
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Zgadzam się z Edytą. Typowy maxisowy dom.
Zauważyłam, że garaż prawie dorównuje wielkością części mieszkalnej ;] |
![]() |
#4 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
No i dobrze, że normalny
![]() ![]() Bryła jest nawet spoko, ale garaż bym zmniejszyła o "jedną kratkę" po każdej stronie i zdecydowanie zmniejszyłabym kąt dachu ![]() W środku podoba mi się kuchnia. Natomiast uważam, że łazienka jest za duża w stosunku do reszty domu. I strasznie drażniąca jest ta ściana w sypialni zakrywająca łóżko. Już ten kącik biurowy gdzieś indziej bym umiejscowiła, np w putstawym salonie. |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja chciałabym mieszkać w nietypowym domu. Który zupełnie będą różnić się od tych, które mam za oknem ;]
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Bryła jest całkiem niezła. Ale garaż zdecydowanie za duży. Przed domem jest pustawo.
Kuchnia fajna ale trochę mała, można by ją powiększyć kosztem garażu. W sypialni trochę pusto. Nie podoba mi się podłoga w łazience. 7/10 |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
po 1 domek nie miał być jakis niesamowicie wymyślny. urządzałam go tak jakbym ja chciała i mogła mieszkać. jasne nie jest jakis urodziwy ale w tej prostocie jest jakies piękno
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
jaberwoocky chętnie zobaczę jak z biegiem gry ten dom będzie się zmieniał
![]() W takim razie czekam na screeny gry za jakiś czas. |
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pierwsze co mi się w oczy rzuciło to okropnie wielki dach nie podoba mi się. wnętrze ujdzie w tłumie. Ocena: 8/10. W ankiecie zaznaczyłem "fajny"
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zacznijmy od tego "samotna singielka" - masło maślane.;p
Bryła mi się nawet podoba. Zdjęcia jednak kiepskie.. małe. Eh, jednak ta ściana na przeciwko łóżka.. xD Dziwna. Reszta może być. A ten ogródek jaki romantyczny..^^ Tyle. 7/10
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|