![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam.Jestem tu nowa.Mam problem z grą the sims 2 (No i dodatkami). Otóż u mnie siostry Kaliente mieszkają razem i Dina ma już małe dziecko z Donem ale Nina zaszła w ciąże z Monimerem ( Nie wiem dlaczego ta opcja była dostępna bo normalnie z emerytą nie można miec dzieci) zaczą jej rosnąc brzuszek wyszłam z tej parceli na 2 dzień weszłam jeszcze się powiększył a jak 3 (chyba) raz weszłam to była ubrana w normalne ubrania a brzuch miała mały ale nie u rodziła od kilku dobrych dni tylko tak chodzi jak by była w ciąży a w następną nie może zajśc co mam robic ?
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ciąża trwa 3 dni. Jeżeli będziesz simką chodziła tak w kółko na inne parcele publiczne, simka nie urodzi. Siedź w domu i odpoczywaj tą simką w domu.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Jeżeli masz hack na zminę ubrań w ciaży, to możliwe, że Simka ma ubranie, w którym nie widać brzucha. Wystarczy ja przebrać, a brzuch się pojawi.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
A tak na marginesie to z emerytem można miec dziecko,ale emerytka nie moze urodzic.Musi byc dorosła i emeryt.
![]() |
#5 |
Reputacja: 11
|
![]()
wydaje mi się że to błąd gry, kiedyś miałam podobną sytuację. poszukaj hacków za pomocą których możesz usunąć ciąże i zapłodnić simkę (np insimenator, inteenimater). z ich pomocą powinno Ci się udać doprowadzić ją do ciąży i porodu
![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|