![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam wszystkie simy oryginalne,a dzisiaj kiedy włączyłam gre pół mebli jest na niebiesko i miga,albo ich nie widac i ogólnie po cały ekaranie latają takie kredki kolorowe,jakby się cala grafika rozwaliła.Jeszcze wczoraj było dobrze.Co jest??Pomóżcie,prosze!!
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Migające na niebiesko meble lub ich zniknięcie to najczęściej skutek tego, że gra nie wczytała dodatków (np. z folderu Downloads). Spróbuj zrestartować komputer i uruchomić kilkukrotnie grę. Jesli to nic nie da to przeinstaluj sterowniki do karty graficznej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Meble już nie migają,lecz nadal sa te kreski.Przenioslam na chwile downloads na pulpit i odpalilam gre.Bez dodatków działa ok,wiec myśle,ze to któryś z nich.Tylko dlaczego to dopiero sie zaczeł psuc,jak wszysrkie dodatki z netu mam dawno?!Tutaj macie screen:
[IMG] ![]() A zkąd wziąśc jakiś program,który usuwa wadliwe dodatki??Bo mam już Content Manegera,ale on juz się nie chce uruchomic-wyskakuje Error.
![]() |
#4 |
|
![]()
To, co widzę na screenie wyglada na problem z kartą graficzną...
Jeśli przy włączaniu Content Managera wyskakuje Ci bład to znaczy, że któryś dodatek jest wadliwy - program wtedy nie uruchomi się. Miałem kiedyś identyczną sytuację i musiałem sprawdzać ręcznie dodatki przenosząc je po kilkadziesiąt naraz do folderu Downloads i testując za pomocą CM. Podobno SimPe ma funkcje wykrywania błędnych dodatków, ale ja z niego nie korzystałem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Problem z karta graficzną??
![]() ![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|