![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Oto mój 3 domek na forum
![]() ![]() ------------------------- W Nowej Woli dnia 20.07.2007 oficjalnie otwarto "Kalifornijski bungalow". Na dzień dzisiejszy mieszka tam pani Leokadia Grzechotnik-Sachura. To wszystko. Liczę na szczere ocenki i komentarze ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 20:34 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Brak ogrodu...
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Nie podobają mi się dwie rzeczy:
- stolik i krzesła w kuchni nie pasują do zestawu mebli kuchennych - w łazience kafelki nie pasuja do podłogi Ładne krzesła na tarasie. Nie ma ogrodu (i szklarni ![]() Tak trochę mi nie pasuje pościel na łóżku, ale pewnie dlatego, że używam jej u nastolatków albo dzieci. 3,5/10 Ten domek lepszy ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Gigantyczny dom... Wielgachny salon i maleńka sypialnia...
Słuchaj, ladnie wszsytko wykańczasz, ale jak budujesz tak duze pomieszczenia to naprawde masz problem z umeblowaniem ich później. 1. Wybierz NAJMNIEJSZą mozliwą działkę. 2. Zbuduj malutki domek dla 1 osoby ![]() 3. Stawiaj na jakosc a nie na ilosc. 4. "Dopiesc" kazde pomieszczenie: upewnij się, ze kazda jedna rzecz pasuje do tapety, podłogi, drzwi okna i na odwrót. 5. Porób troche bardziej "artystyczne" fotki ![]() Bede czekać na rezultaty ![]() PS. I jeszcze jedno - czy Ty mogłabys mieszkać w takiej sypialni? Bo ja nie! Musiałabym mieć chociaż nocny stolik, na nim lampkę albo budzik... Zasłonki w oknach, zeby słońce nie raziło... Jakis fotel, zeby rzucić na nie ciuchy, szafe albo kredens... ![]() Ostatnio edytowane przez DzikaŚwinia : 19.04.2008 - 23:19 |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
No tak... Dom o wiele ładniejszy od poprzednich.
Ale dalej jest pusto. Sypialnia w ogóle mi się nie podoba. Dam Ci taką poradę (Sama ją dostałam, od innego użytkownika ![]() Najpierw zbuduj bryłkę. Potem czas na ściany i podłogi. I teraz: stawiaj te największe meble. Stoły, fotele, telewizory, biurka, łóżka itd. Potem dopiero rób "kosmetykę" wnętrz. To znaczy: teraz stawiaj kwiatki, ozdoby, wieszaj obrazki itp. Rozumiesz? ![]() Dom ocenie na 5/10. Czekam na dalsze domki ![]() Ps. Zapraszam do moich domków. Linki w sygnaturze. ![]()
#6 |
Guest
|
![]()
Dzienx za ocenki i komentarze
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Dom o wiele lepszy od poprzednich. Ciemno i trochę ponuro. Ale zrobiłaś dużo mniejsze pomieszczenia niż w ostatnich domkach więc duży +, ale mogłaś zrobić jeszcze mniejsze. Moja ocenka to... 5/10
Pzdr ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Za dużo kwiatków na ganku przed wejściem.
Złym pomysłem była symetralność tych kwiatków (z jednej i drugiej strony tak samo wszystko poukładane) W łazience czegoś mi brakuje... Może warto zainwestować w jakiś kwiatek albo obraz? ![]() Kuchnia nie jest dobrze umeblowana. Zwróć uwagę jaką drogę musi przebyć sim z lodówki do kuchenki. W kuchni nie pasują kafelki na ścianie (żółto-zielone szafki i brązowe ściany nie pasują do siebie) Nie najlepiej dobierasz obrazy do wnętrza. W sypialni skoro dałaś kolorową narzutę to warto było też dać kolorową tapetę i może jeszcze jakiś mebel... Oprócz tego jest pustawo Najbardziej spodobała mi się jadalnia letnia- jest idealna. ![]() 3/10 |
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Błagam odpuść sobie z tymi kafelkami do kuchni bo okropnie wyglądają z tymi szafkami. Ten tarasik z przodu: te symetrycznie poustawiane rzeczy wyszły ci okropnie. ;/ . Budowanie to twoja słaba strona. Bardzo słaba. Ale niezniechęcaj się! Może będzie lepiej!
![]() Ostatnio edytowane przez treys : 20.04.2008 - 09:20 |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
nie podoba mi się, wszystko urządzone tak bez smaku i sztucznie
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|