![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Moja wena trwa, dlatego dzisiaj stworzyłem kolejny dom. Niestety bryła bardzo podobna do "Słonecznika", ale wpierw robię projekt wnętrza domu, a potem myślę, o wyglądzie zewnętrzym. Tylko ten dach najbardziej pasował
![]() "Słoneczny": Parcela: 20 x 30 Cena: 76.128 $ Wymagania: TS2 / ZW / 4PR Jeśli ktoś mnie oświeci jak dać do ściągniecia dom, to go dam ![]() Czekam na komentarze ;D Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 21:34 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Pierwsza
![]() ![]() ZEWNĄTRZ: Znowu bardzo mi się podoba, masz swój styl budowania domków, i za to masz u mnie plusika. Zdecydowanie lepiej. I jest to ogrodzenie, którego tak mi brakowało. Lepsze rozmieszczenie, nie mam uwag. 10/10. OGRÓD: Bardzo dobrze, zrobiło się przytulnie, pewnie przez te klomby. Fajnie, że znalazłeś miejsce do wypoczynku, ten parasol pasuje tam idealnie. Tylko ta choinka jakoś tak nie bardzo... Dlatego odejmuję 0,5 punkta i jest 9,5/10 BRYŁA: Tutaj nie będę się czepiać, bo doskonale wiesz, że twoje domki, szczególnie z zewnątrz bardzo mi się podobają. Śliczne wejście, lepsze okna, lepszy dach... Taras też wydaje się ładniejszy. Jest naprawdę dobrze 10/10 WNĘTRZE: Sypialnia lepsza, chociaż czegoś jej brakuje. Wydaje mi się, że masz taki stały plan na każde pomieszczenie, tak jest też z sypialnią, dwa stoliki, jakaś szafa lub komoda, łóżko, lampki... wszystko, brakuje tam takiego wyczucia, ale... to kwestia doświaczenia i odwagi. Łazienka ładna, jadalnia też, salon lepszy, ładna kanapa, ale kuchnia tamta była lepsza... Lepiej kolorystycznie, troszkę za mało dodatków... 8,5/10 RAZEM: 38/40 Super ![]() UWAGI: Jak pisałam wcześniej, trening czyni mistrza, o niebo lepiej ![]() ![]() Pozdrawiam i Gratuluję. Myślę, że ciepłe, przytulne domki w twoim wykonaniu są naprawdę dobre ![]() Kasia |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ale dzięki za takie miłe ocenki ^^ Czekam na kolejne komentarze ![]() |
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Twój dom ma jak najbardziej słoneczne oceny. Dla mnie ten dom jest piękny i wogule wspaniały. Wszystko jest dobrane kolorystycznie oprócz tej czarnej szafki ona tam nie pasowała. Bryła też jest śliczna ogród i taras no cóż również.
![]() ![]() ![]() Ogród-10/10 Bryła-10/10 Użądzenie-9,5/10 Kolorystyka-9/10 Całokształt 10/10 OGÓŁEM-48,5/50 Świetnie! Pozdrawiam Ariedale ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Dzięki, dzięki. ;D Może ktoś jeszcze??
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
No to ja
![]() Bryła bardzo ładna,podoba mi się. Wnętrze-to coś nad kuchenką takie nie teges ![]() ![]() W salonie ta kanapa jakoś się gryzie z pomarańczowo-żółtym kolorem,dywan też trochę nie za bardzo współgra,ale ciekawe rozmieszczenie ścian i reszty mebli sprawia,że te niedociągnięcia nie są aż tak ważne ![]() Sypialnia-abselutnie czarne meble pasują! ![]() Łazienka normalna ![]() Ogólnie mi się podoba. Podziwiam za umiejętność umieszczania w pokoju dwóch różnych kolorów ścian.U mnie to wychodzą jakieś dziwolągi oczo***ne >.< Oszywiście 9/10 ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Rzeczywiście domek słoneczy ciepłe i jasne kolory to jest to 10/10 Buźka dla wszystkich i Kuby oczywiście :*
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajny domek...Daje 10/10
Znowu... Robisz piękne domy!! |
![]() |
#9 |
Guest
|