![]() |
#2 |
Reputacja: 15
|
![]()
Najprościej wymienić zastrzeżenia jakie się ma, tak też zrobie ja ^^
Me zastrzeżenia: - zdjęcia w trubie kupowania/budowania - mało urozmaicona bryła - dwykolorowe okna - okropne pokrycie fasady - brak ogrodu - żółty basen ( o zgrozo!) - w szklarni nie ma przejść do dalej położonych kratek pod oprawę - pokój dziecka jest okropnie pusty - pokój matki okropnie czerwony - łazienka zbyt duża - meble w łazience rodem z epoki kamienia łupanego - salon gigant- pełno wolnego miejsca - kuchnia wygląda jak łazienka - źle zrobione zdjęcia, na których nic nie widać Dużo się tego nazbierało, więc moja ocena to 3/10. Pozdrawiam!
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
pomieszczenia są za ciemnie, za duże, puste. style mebli są tak pomieszane że można się załamać. ogród to jakiś kompletny niewypał, ałł... ten basen.
i naucz się zdjęcia robić. 1/10 |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Blee, ohydny dom, budujesz za puste pomieszczenia i za wielkie bryły 3/10
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
1945 hahaha o boze nie moge XDDD
zle ujecia, dom za ciemny, za pusty... nie podoba mi sie ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
albo chcesz nabić sobie postów albo ja buduje dom taki porz drugi to są moje początki wie chyba nie muśisz tak mnie krytykować
|
![]() |
#7 | |
Reputacja: 18
|
![]() Cytat:
2/10 Ale pracuj pracuj napewno następne domy będą o wiele lepsze. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
30.11.08 dodam nowy domd w którym się chyba postaram a i nie przeszkadzało by wam jeśli na pustynnym terenie dała zielona trawe
Ostatnio edytowane przez olka1945 : 29.11.2008 - 17:41 |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
To tak nie lubię za bardzo pustynnych otoczeń ale ok.
Dom ogólnie nawet fajny ![]() Ale źle dobrane tapety i podłogi ,ale uznam ,że tego nie było bo to początki ![]() Mam nadzieję ,że następny domek będzie już nie długo. Za którymś razem wyjdzie ci taka budowla ,że nie wiem co (Życzę tego Tobie ![]() Acha Ocena ![]() 6,5/10. Czekam na następne domki ![]() Ostatnio edytowane przez legolas : 29.11.2008 - 18:47 |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
legolas to zabardzo nie było miłe
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|