Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 17.02.2008, 12:15   #1
olliss
Guest

Domyślnie Dom "Podróżny" / "Trawa morska" [BRAK ZDJĘĆ]

Witam. Przedstawiam modernizację domu "Podóżnego", maxisowego domku, który znajduje się w skrzyni domów. Zmieniono jego nazwę na Dom "Trawa Morska".
"TRAWA MORSKA"

Przepraszam za takie marne przedstawienie. Weny nie mam Ot, taki wakacyjny domek troszkę.

Pozdrawiam, mam nadzieję, że się podoba.

Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 20:23

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 17.02.2008, 12:28   #2
björn borg

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Dom "Podróżny" / "Trawa morska"

bryła - taka sobie
salon - kanapa nie pasuje do niczego i jest zbyt rażąca
kuchnia - w miare ładna
sypialnia - zwykła
łazienka - czemu nie pokazałeś zdjęc
całośc - nie podoba mi się xP
ocena - 6/10
björn borg jest offline  
stare 17.02.2008, 12:29   #3
olliss
Guest

Ej, bryły nie zmieniałam i jest maxisowa Wiem, wiem, mało udana produkcja, ale cóż Są lepsze i gorsze.

Z zewnątrz wiele nie zmieniałam - woda też już była

Dzięki z góry, olliss.

Ostatnio edytowane przez olliss : 17.02.2008 - 12:32

stare 17.02.2008, 12:31   #4
Auroella

Reputacja: 10

Domeczek ładny , przytulny , ładnie prezentuje się z zewątrz. Jedyne co mi się nie podoba ,to ta woda do koła domu , przez to nie ma nawet gdzie zrobić porządnego ogródka P
Pozdrawiam
Auroella jest offline  
stare 17.02.2008, 12:50   #5
Tiunivell
Guest

W sumie fajnie, czuć wakacje od wystroju, ale na ścianach jest mimo wszystko pustawo. Dodaj parę obrazków i będzie bardzo dobrze . Na zewnątrz lubię też dużo kwiatów, a tutaj jest ich stanowczo za mało 7/10 (-2 za te rośliny i -1 za obrazki ).
Pozdrawiam,
T, ^^

stare 17.02.2008, 13:59   #6
Kuba xD
Guest

Po pierwsze nie mam pojęcia jak wyglądał dom przed modernizacją a to dośc istotne... Ogólnie nie zachwycił mnie. Bryła może być, też lubię proste rozwiązania, ale chociażby balustrada już mi się w ogóle nie podoba. Nie lubię tego płotka. Kuchnia w ogóle nie ma duszy. Szafki stoją, bo stoją - a poza tym nie przepadam za nimi Trochę pomieszane style, zwłaszcza niebieska sypilania. Ogólnie jak pisałem dom mnie niczym szczególnym nie zachwycił i proponuję trochę bardziej postarać się przy zdjęciach. Pozdrawiam.

stare 17.02.2008, 14:31   #7
olliss
Guest

Ok, ale z jednym się nie zgodzę - to nieprawda, że nie staram się przy zdjęciach. Co masz na myśli?

Pozdrawiam.

stare 17.02.2008, 15:20   #8
Kuba xD
Guest

Nie napisałem ze się nie starasz tylko zebys sie bardziej postarała. Chodzi mi o to, zebys robila bardziej zdjecia jakby od dolu, zeby ladniej wnetrza wyeksponowac Nie wychodzi ładnie jak polowa szafy czy okna jest ucieta

stare 17.02.2008, 15:49   #9
Ruika
Guest

To może i ja wtrącę swoje parę słów :smirk:
Tynk domu uważam, że jest źle dobrany, przez co dom jest dość nudny z zewnątrz. Do tego nie rozumiem po co dałaś te dwie kostki basenu przed wejście, mało estetyczny zabieg. Drzwi wejściowe również nie pasują do całości domu. Okna są białe, wydaje mi się, że drzwi w kolorze bieli lepiej by się prezentowały, tym bardziej, że jest to tradycyjny dom.
Wewnątrz domu jest mało miejsca, dlatego pozbyła bym sie tej ogromnej sofy na 3 kratki a zamieniła ją na jakąś małą kozetkę. To samo tyczy się szafy w sypialni, jest ona za duża jak na tak małe pomieszczenie. Podoba mi się pomysł z kuchnią, tutaj fajnie zagospodarowałaś wolną przestrzeń. Przyczepię się do kolorystyki. Kuchnie utrzymałaś w ciepłych barwach, dlatego zrezygnowała bym z kamienia, a zastąpiłabym go bardzo ciemną brzoskwiniową bądź pomarańczową okładzinę.
:smirk:

stare 20.02.2008, 12:54   #10
jaguska368
Guest

Nudny na zewnątrz, ładny wewnątrz 8/10

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania