![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam. Przedstawiam modernizację domu "Podóżnego", maxisowego domku, który znajduje się w skrzyni domów. Zmieniono jego nazwę na Dom "Trawa Morska".
"TRAWA MORSKA" Przepraszam za takie marne przedstawienie. Weny nie mam ![]() Pozdrawiam, mam nadzieję, że się podoba. Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 20:23 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
bryła - taka sobie
salon - kanapa nie pasuje do niczego i jest zbyt rażąca kuchnia - w miare ładna sypialnia - zwykła łazienka - czemu nie pokazałeś zdjęc całośc - nie podoba mi się xP ocena - 6/10 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ej, bryły nie zmieniałam i jest maxisowa
![]() ![]() Z zewnątrz wiele nie zmieniałam - woda też już była ![]() Dzięki z góry, olliss. Ostatnio edytowane przez olliss : 17.02.2008 - 12:32 |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Domeczek ładny , przytulny , ładnie prezentuje się z zewątrz. Jedyne co mi się nie podoba ,to ta woda do koła domu , przez to nie ma nawet gdzie zrobić porządnego ogródka
![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
W sumie fajnie, czuć wakacje od wystroju, ale na ścianach jest mimo wszystko pustawo. Dodaj parę obrazków i będzie bardzo dobrze
![]() ![]() Pozdrawiam, T, ^^ |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Po pierwsze nie mam pojęcia jak wyglądał dom przed modernizacją a to dośc istotne... Ogólnie nie zachwycił mnie. Bryła może być, też lubię proste rozwiązania, ale chociażby balustrada już mi się w ogóle nie podoba. Nie lubię tego płotka. Kuchnia w ogóle nie ma duszy. Szafki stoją, bo stoją - a poza tym nie przepadam za nimi
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ok, ale z jednym się nie zgodzę - to nieprawda, że nie staram się przy zdjęciach. Co masz na myśli?
Pozdrawiam. |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Nie napisałem ze się nie starasz tylko zebys sie bardziej postarała. Chodzi mi o to, zebys robila bardziej zdjecia jakby od dolu, zeby ladniej wnetrza wyeksponowac
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
To może i ja wtrącę swoje parę słów :smirk:
Tynk domu uważam, że jest źle dobrany, przez co dom jest dość nudny z zewnątrz. Do tego nie rozumiem po co dałaś te dwie kostki basenu przed wejście, mało estetyczny zabieg. Drzwi wejściowe również nie pasują do całości domu. Okna są białe, wydaje mi się, że drzwi w kolorze bieli lepiej by się prezentowały, tym bardziej, że jest to tradycyjny dom. Wewnątrz domu jest mało miejsca, dlatego pozbyła bym sie tej ogromnej sofy na 3 kratki a zamieniła ją na jakąś małą kozetkę. To samo tyczy się szafy w sypialni, jest ona za duża jak na tak małe pomieszczenie. Podoba mi się pomysł z kuchnią, tutaj fajnie zagospodarowałaś wolną przestrzeń. Przyczepię się do kolorystyki. Kuchnie utrzymałaś w ciepłych barwach, dlatego zrezygnowała bym z kamienia, a zastąpiłabym go bardzo ciemną brzoskwiniową bądź pomarańczową okładzinę. :smirk: |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Nudny na zewnątrz, ładny wewnątrz 8/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|