![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Dom Aluette zamieszkuje rodzina Aluette - Kate ze swoim czarnym sznaucerem olbrzymim. Napisze jeszcze tylko, że bardzo mi się ten dom podoba i robiłem go pod napływem weny jakiej dawno nie miałem
![]() Bryła, wejście, przedpokój: ![]() ![]() Kuchnia, jadalnia: ![]() ![]() Salon: ![]() ![]() Sypialnia: ![]() ![]() ![]() Łazienka: ![]() ![]() Czekam na komentarze i ocenki !! Pozdrawiam: Kuba xD Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 13:28 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pierwszy
![]() Zawalisty dom tylko troche łazienka i kuchnia nie ciekawa :smirk: Daje 9,4/10 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dlaczego nie ma tyłu domu? Wnioskuję, że nie ma ogrodu... Dom zewnątrz prezentuje się bardzo ładnie. Te filary mi przypominają trochę filary w domku Raisy(Zielony Starter). Szkoda też, że nie ma rzutu bo on mi pomaga "zrozumieć" dom. Jest jedno zdjęcie przedpokoju i aż ciężko mi go ocenić bo bardzo mało widać. Kuchnia duża, tyle przestrzeni. Tak sobie myślę, że tak powinno być, ale ja wolę ciasne
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
nawet ladny ale jak juz wspomnial kolega lazienka i kuchnia nie ciekawa i ja dodam ze mogles zrobic dach lepiej by to wygladalo ;]
5/10 |
![]() |
#5 |
Reputacja: 14
|
![]()
Z zewnątrz - ładnie, estetycznie. Fajna bryła
![]() W środku - znacznie słabiej. Nieestetycznie, kanciasto, niektóre obiekty są rozmaziane, za dużo dodatków z neta... Zawiodłam się. Myślałam, że wewnątrz będzie tak fajnie jak na zewnątrz. Daje 5/10
#6 |
Reputacja: 16
|
![]()
Hmm...dziwne. Nie pokazałeś całej bryły więc ocenię tylko przód. Tym razem nie ma tu nic co zwróciło moją uwagę. Nie podobają mi się te cegły, wyglądają jak nieotynkowane. W każdym razie dziwnie. W środku trochę chrzan bo ściany są mało "odważne" w kolorach. Zmień może na jakieś brązy, czerwienie, powieś obrazy i lampy na ścianach. Będzie lepiej :-] A jeszcze zauważyłem ten stół w kuchni dosunięty do ściany. To musisz zmienić!
Na razie daję 4/10 ale jak poprawisz to zobaczymy co będzie. A no i daj rzut bo trochę się nie mogę w tym zorientować. Pozdrawiam: Ulmille P.S - taka rada na przyszłość : jak dajesz jasne meble to staraj się dawać kontrastujące kolory ścian i podłóg. Tak samo z podłogą. Jak jasna to raczej ciemne ściany. Pokoje zyskują wtedy na charakterze. :-] |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Weim, ale ja sie jakos "boje" tych kolorow... ogolnie nie podobaja mi sie biale sciany, a lazienka mi nie wyszla, a co do kuchni to jestem z niej zadowolny
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Fajny fajny
|
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]() no spoko ale kuchnia mi się nie podoba
8,5/10
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny domek, bryla troszq mi sie nien podoba a w srodku moglbys dac troszq wiecej obrazkow takich *******ek ale ogolnie bardzo ladny domek
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez CoRnEliA :) : 07.05.2007 - 16:55 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|