![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No więc... mam wszystkie dodatki do simsów (oprócz CW) i 3 mini packi. Mój komputer ma 1,8GHz i 512 RAM. Gdy włączę simsy i trochę w nie gram to po około 20 minutach komputer mi sie wyłącza i świeci taka dioda w nim(ta obok przycisku co sie włącza i wyłącza kompa;D)... Jutro jadę dokupić RAM tak żeby miał 1 GB, jak będzie działał sprawnie to kupie Czas Wolny.. myślicie że dodatkowy RAM rozwiąże sprawę? Proszę o pomoc!! Wszystkim starającym się bardzo dziękuję!
![]() PS: Mam nadzieję, ze mnie zrozumieliście i postaracie się zaczaic o co kaman w tym nieco głupawym pytaniu ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
a pisze jakiś komunikat na monitorze bo może masz ten sam problem co ja mialem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
No właśnie nie, poprostu się wyłącza... jutro mam nadzieje, że to się rozwiąże po dodaniu dodatkowej pamięci RAM, a Ty jaki miałaś/miałeś problem? Może chociaż trochę podobny do mojego? I co najważniejsze jak sobie z nim poradziłeś/aś? dzx z góryy ;D
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
512 to faktycznie trochę mało jak na tyle dodatków. dodatkowa pamięć może rozwiązać problem, ale nie musi, to zalezy od pozostałych parametrów komputera
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Acha rozumiem ROCKET
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
mi się gra wyłączała po 10 minutach i na monitorze był komunikat No input signal
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Procesor + RAM nie wytrzymują obciążenia Simów w postaci wszystkich dodatków zainstalowanych jednocześnie. Moja koleżanka miala identyczną sytuację, upgrade sprzętu załatwił sprawę.
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Spróbuj odkurzyć w środku komputer. U mne pomogło, bo mi się wyłączał chyba z powodu dużej ilości kurzu. Naprawdę było dużo, zwłaszcza na procesorze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
RAM? Ja mam 512 RAMu 1,6GHz, wszystkie dodatki [oprócz Czasu Wolnego i dwóch minipacków] i śmiga normalnie.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
No ja mam 1,8GHz 1GBRAM (dziś kupiłem!) i jutro sprawdze simys... może zadziałają!!;D jak cuś to napisze dziękuję wszystkim;*
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|