![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]() Od nie dawna mam The Sims 2 na Studiach i nie wiem jaki akdaemik wybrać bo nie wiem gdzie jest najfajniej... ;( ;( Chcaił bym żeby tam było : jakies bractwo fajne wyposazenie ... jakies kluby drużyny sportowe (nie wiem czy są) A w akademiku to jak sie mieszka mógł by ktoś porobić zdjecia z pokoju stołówki itp. Z GÓRY DZIĘKI... ![]() @Fever: Większej czcionki się nie dało?
W BUDOWIE Ostatnio edytowane przez stagnacja : 31.01.2008 - 21:23 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
wyluzuj troche i zmniejsz czcionke. nie ma tu ludzi slepych
co do "problemu" to kazdy uniwersytet ma swoje kluby, a ich wyposazenie zalezy w sumie od ciebie. maja jakies "fabryczne", ale przeciez sam mozesz urzadzic je po swojemu. nie mozesz ich tylko przebudowac [bez kodu], ale sprzety mozesz kupic sam |
![]() |
#3 |
Reputacja: 11
|
![]()
Może przetestuj sam, każdy ma swoje gusta.
Jesli chcesz znać gusta innych, to mnie się osobiście najbardziej podoba Uniwersytet Simowy i tę uczelnię mogę polecić. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Najlepiej to sama stwórz uczelnię
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 15
|
![]()
Ja biore ten akademik miłowa... nie pamiętam juz nazwy
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Mi się bardzo fajnie gra w akademii klasycznej, mimo ze nie ma tam bractwa. Sama sobie takie utworzyłam ^^. Fajne są tam parcele publiczne - jest klub, w którym simowie mogą występować, park, klub rozrywki, kawiarnia, siłownia
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ja najbardziej lubie Uniwersytet simowy, bo jest taki najnormalniejszy, i są bractwa, kluby, i wszystko co musi byc
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
A ja też lubię Akademię Klasyczną bo jest bardzo ładnie urządzona i te budynki fajnie wyglądają ,,z góry"
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
ja też lubię akademię klasyczną. jest chyba najładniejsza, a co do bractw - nie przepadam za nimi ^,^ uniwersytet simowy też jest całkiem, całkiem...
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|