![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Oto francuski dworek mojego autorstwa. Czekam na opinie i propozycje.
Dom z zewnątrz. Zaczynamy od parteru: Salon. A oto tu mamy pewien pokój w którym stoi klatka (jeszcze bez ptaków) i kanapa. Sypialnia. Jadalnia i kuchnia. Łaźnia. Skarbiec. Dwaj "rycerze" stojący u wrót skarbca mają go bronić przed ewentualnymi rabusiami. Jeszcze jest jeden salon ale tam nie ma nic ciekawego. Tak więc czekam na krytykę. Ostatnio edytowane przez Charionette : 27.01.2015 - 21:30 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Hm PiERwSzA nie podoba mi sie
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Przyzwoity......
![]() Może minusem jest brak dodatków z neta...wieje nudą...ale z zewątrz ładnie.....dam 5/10 bedzie lepiej! |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Przede wszystkim salony, to powinno być najurozmaitszym punktem pięknej, starszej willi. No... przyznam nie widziałam w tym nic ciekawego, ale kuchnia z jadalnia przypadły mi do gustu. Ciekawy pomysł z tym skarbcem i z rycerzami. Przyczepie się jeszcze do sypialni... drewno, czerwony dywan, łózko podwójne oddające klimat, to jest sypialnia właścicieli,ale o.k tak miało być . Chciałam jeszcze wspomnieć o wejściu do dworku i ogrodzie, którego nie widziałam, wejście bardzo mi sie podoba. 6,2/10
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Fajne, jak kazdy dwór ma swoje tajemnice...
8/10 |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nadźgane na siłe srednio mi sie podoba 6/10
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
mi tez się się średnio podoba, ale skarbiec fajny
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
kolejna zwykła bryła, ehh nie wiem co o tym sądzić.w salonie nad kanapą przydałby się jakiś obraz ale jest w miarę znośny ten pokój, to pomieszczenie po salonie jest co najmniej puste, powinno być więcej elementów ozdobnych a pokój chociaż mniejszy, w sypialni nic do siebie nie pasuje, te łóżka to już kompletnie nie ten styl, jadalnia i kuchnia mi się nie wyświetla, matko, łazienka wieje pustką, więcej ozdób!!!!, skarbiec to0 chyba najlepsze pomieszczenie
ocena-4/10 |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
mi się tam podoba lubię takie dworki
![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|