![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hey.To mój pierwszy domek na forum
![]() ![]() Jest to rodzina Emo , którą sie właśnie opiekuję ![]() ![]() Domek z przodu: ![]() Jest on utrzymany w białych barwach. Domek z tyłu : ( przepraszam , domek z tyłu dołączę przy najbliższej okazji:*) -Dzień dobry.Nazywam się Natalia i mam zamiar oprowadzić państwa po naszym wspaniałym lecz skromnym domku. Zaczniemy od kuchni.Jest ona utrzymana w brązowym , srebrnym kolorze ![]() ![]() ![]() -Przejdźmy teraz do małej jadalni w kolorze białym ![]() ![]() -To może teraz przejdźmy do salonu.Ostrzegam , że jest w bardzo zimnych kolorach ![]() ![]() ![]() -Wchodząc na górę po schodach mamy mały korytarzyk ![]() ![]() -Przejdźmy teraz do mojego pokoju. ![]() ![]() -A teraz zobaczmy pokój mojej ukochanej cioci ![]() ![]() ![]() ![]() -Na tym zakończymy oprowadzanie po naszym domku. Dziękujemy za odwiedzenie nas ![]() -A my jeszcze pokażemy rzuty domu.Dla tvn styl mówiła Mariola Kowalska. Rzut dołu ![]() Rzut góry ![]() Jak coś sie nie bedzie podobało to walcie z mostu. Nie mam talentu. Pozdrowionka by Nat ![]() Ostatnio edytowane przez Nat95_Emosia:) : 26.03.2008 - 18:31 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jedyne co mi się nie podoba to bryła i salon
![]() Kolory ładnie dobrane. Proponowałabym Ci jeszcze zrobić jakiś malutki ogród, albo przynajmniej dodać więcej kwiatów ![]() Ocena: 9/10 |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
ladny 6/10 bez oceny opisowej
Ostatnio edytowane przez björn borg : 05.04.2008 - 18:15 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
bryła jest nie ciekawa ale reszta mi się bardzo podoba
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bryła
![]() Wnętrze ![]() ![]() Moja ocena 6.5/10 |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
nie podoba mi sie xD 5,5 za bryłe i za jakiś takiś układ mieszkanka 1 pk. wiec razem 6,5/10 xD
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Dobre i te an zachętę :*Buźka gratka
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Bardzo ładny dom tylko salon jest za ciemny tzn. podłoga. Ocena: 9,5/10 Gratka95 a tobie znów się niepodoba
![]() pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
nie podoba mi się bryła i w domu jest za dużo wolnego miejsca..
#10 |
|
![]()
Za dużo nie wykorzystanej przestrzeni i bryła okropna. Wyglada jak klocek. Nie chcialabym mieszkac w domu o takim kształcie. Ogolnie 8/10 na dobry początek.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|