![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Oto mój pierwszy domek na forum. Co prawda wygląda on w grze lepiej, bo nie wiedziałam, że tak trudno zrobić ładne zdjecia domku. Jest to dom rodziny Marzyciel. Dariusz zamówił go u pani architekt, jest on całkowicie w stylu jego zony ( co prawda jeszcze nie jest jego żoną, ale niedługo będzie) Marleny Marzyciel, którą wskrzesił. Początkowo miał byc to domek typowo nowoczesny, inna bryła i w ogóle, ale po dłuższym zastanowieniu zrobiłam dom przytulny i w brązowych kolorkach. Ich stary dom zburzyłam i zbudowałam nowy.
Stary domek: ![]() Nowy domek: Bryła w dzień: ![]() Bryła w nocy: ![]() Ganek. Marlena często tu odpoczywa. Lubi sie równiez opalać. ![]() Salon. Szczepan uwielbia oglądac program przyrodnicze, więc często tu przesiaduje. ![]() Kącik ,,czytelniczy" w salonie. ![]() Miejsce zapalonego szachisty Dariusza ![]() Kuchnia. Tu króluje Marlena. ![]() Jadalnia. Cała rodzinka uwielbia wspólne posiłki, więc często sie tu spotykają, Kąt Dariusza. Mimo, że Dariusz znalazł pracę, to nie porzucił swojej dawnej pasji: malowania. Często maluje Marlenę i Szczepana. Łazienka. Pierwotnie kabina przysznicowa miała byc zabudowana ścianką. Niestety takowej nie znalazłam nigdzie, więc nie jest ![]() ![]() Mały hol na pięterku, któy prowadzi do sypialni i łazienki. Sa tu równiez schodki prowadzące na poddasze. ![]() Sypialnia Marleny i Dariusza. Oto ich łoże ![]() Jest tutaj również wielka szafa, którą Marlena odziedziczyła po babci. Dalej znajduje sie kącik do pracy, Często przebywa tu Dariusz. Na pięterku jest również łazienka: Na samej górze jest pokój Szczepana. Jest to najmniejsze pomieszczenie, ale Szczepanowi wystarcza. Zmieściło sie tu biurko: I łozko: Rzut parteru z lotu ptaka: Rzut I piętra: ![]() I rzut poddasza: ![]() Domek jest najzwyklejszy pod słońcem. Taki w jakim zyje przeciętny sim. Ale miałam serdecznie dosyć wielkich nowoczesnych willi, które ,,królują" w mojej grze i zrobiłam coś małego i przytulnego. Ps. Przepraszam za jakość zdjęć. Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 20:50 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Piękny 10/10 bardzo ładny i przytulny , podobają mi się takie wnętrza
czekam na kolejne dzieła ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Mi się bardzo podoba, dasz do ściągnięcia?
|
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Edit: Hmm..moze byc mały problem ![]() Ostatnio edytowane przez riannon : 14.02.2006 - 13:05 |
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
mnie się osobiście podoba, a nawet bardzo, tylko te dziwne łoże w sypialni mi nie pasuje.
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Dom jest ciekawy i pomysłowy. Nie podoba mi się ta pusta przestrzeń między dachem(mam nadzieję, że wiesz o co chodzi
![]() Wszystkie pomieszczenia są urządzone w ciepłych, brązowych kolorach, przez co wygladają na przytulne. Wielki + za schody. Skąd je masz? Ocenka to 8,5/10 Ps Wreszcie doczekałam się twojego architektonicznego dzieła ![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Edit: http://www.modthesims2.com/showthrea...ghlight=stairs --proszę bardzo ![]() Ostatnio edytowane przez riannon : 14.02.2006 - 13:24 |
|
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
nie wchodzą mi zdjęcia! Daj je na http://www.imageshack.us/index.php
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Fajny ten domek. Calutki brązowy i przytulny...chociaż bez takiej ilości brązowego też może być przytulny. Ale mały? On ma w sumie trzy kondygnacje! Małe to mogą być moje domki - zazwyczaj robie parterowe, bo nie chce mi się pilnować, co który sim gdzie robi, czy już skończył itd.
![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|