![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam pewien problem. Folder Downloads do ktorego wgrywa sie dodatki miesci sie na dysku C. Moj problem polega na tym ze na dysku C konczy mi sie juz miejsce i zmula mi sie komp...jesczze troche nie otworzy sie, a ja chcialabym dalej sciagac dodatki do gry
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ja widzę tu jedną opcję: zainstalować Simy na drugim dysku, ale zanim to zrobisz, zapisz folder TS2 aby nie utracić danych.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
ale ja mam na D zainstalowane...ale folder downloads i tak jest na c....
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
No tak... downloads jest w "Moich dokumentach" na C :/
To ile ty masz tych plików i jak duży jest ten dysk? |
![]() |
![]() |
#5 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
figa jak to zrobic?
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() Cytat:
Otwierasz program i klikasz raz na prostokąt gdzie jest napisane dysk D: Z bocznego menu wybierasz Resize. Żeby poszerzyć C: trzeba najpierw zabrać trochę z D: więc przykładowo bierzesz sobie ok. 2 GB . Naciskasz na strzałkę przy New size i jedziesz w dół. Piętro wyżej masz Free space before. Tam „zbierają się” nowe GB dla C: Jak dojdzie do około 2000 MB (czyli 2 G ![]() ![]() Przechodzisz myszką na prostokąt z dyskiem C: - wciskasz w menu bocznym Resize ![]() Teraz masz tak: Free space before – to są MB które możesz dodać do C:, niżej New size – tu robisz operację poszerzenia wciskając strzałkę w górę aż u góry będzie 0.0, zatwierdzasz OK. Następnie jeszcze wciskasz Apply po lewej na dole i zamykasz program. Wszystko. Tylko zdaje się, że aby to zadziałało trzeba mieć pełną wersję programu, nie demo. Zastosuj sposób [bRocket[/] jeżeli nie posiadasz pełnego PM8 Ostatnio edytowane przez figa : 22.04.2008 - 15:43 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
dzieki za pomoc
![]() |
![]() |
![]() |