![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Przepraszam,że to już 2 taki sam temat ale nie rozumiem dlaczego tamten został zamknięty,mój problem nie został rozwiązany,dostałam tylko wskazówki które nawet nie działają ;( Zawsze rodzą się chłopcy,nadal czekam na pomoc.Jest jakiś kod albo dodatek dzięki któremu można wybrać płeć?
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
jeżeli nie działa Ci sposób z zapisywaniem gry przed porodem to nie widzę chyba innego wyjścia... ew. w simpe możesz zmienić wygląd dziecka, jego imię i zaznaczyć żeby gra traktowała go/ją jak chłopca/dziewczynkę.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Y nie rozumiem,jak można zmienić wygląd dziecka w simpe ?Chyba sie nie da ;(
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=42097
Tu jest poradnik. Nie ma znaczenia czy zmieniasz tylko wygląd, czy wygląd i płeć. |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Jeśli istnieją podobne zasady co w poprzedniej części gry, to płeć dziecka zależy od potraw jakie spożywa simka w ciąży. Potrawy mięsne (i być może naleśniki) sprawiają, że rosną szanse na urodzenia chłopca. Natomiast jedzenie pokarmów opartych na białku zwiększa szanse na wydanie na świat dziewczynki.
Moja rada: Zmień sposób odżywiania się ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
A pokarmy mięsne na czym są niby oparte jak nie na białku? xP
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Czyli co ? Jakie potrawy mam w końcu jeść ? Spróbuję płatki
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]()
Sprawdzone potrawy. Jeśli chcesz by urodziła się dziewczynka jedz tylko omlety .. jeśli chłopczyk - naleśniki lub kanapki z szynką.
Cytat:
edit: Można jeszcze w ten sposób: Cytat:
Ostatnio edytowane przez 'Mu : 23.04.2008 - 09:09 |
||
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
kurcze ja też kidyś tak myślałam, ale chyba nie ma sposobu na płeć.
mi się kiedyś wydawało, że jak zaczynam bara bara kobietą, to jest córeczka, a jak mężczyzną, to chłopczyk, ale tylko do czasu... chyba nie ma na to sposobu, a pokarmy raczej nei mają dużego znaczenia... |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ponieważ nie każdy zna angielski to może wytłumaczę. Ktoś napisał, że jesli chcesz miec dziewczynkę trzeba jeść ciastka, ale nie za dużo 2-3 torebki. Jeśli chcesz chłopca to spaghetti jakieś 2 talerze.
Podobno to działa... No cóż spróbować nie zaszkodzi. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|