![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hey.:* To już mój drugi domek na forum. Jest to jedno osobowy dom. Nie rozpisuję
się tylko dodaję domek. Myślę że się podobało kolejne domy by może dziś.! PzDr. Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 20:48 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
taki sobie 5/10 sypialnia brzydka, a w kuchni komputer?!
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
hmm, nienajgorszy, ale taki...bez wyrazu. Zbyt ciemne pomieszczenia 4,5/10
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Bryła jest zwykła, ale całkiem całkiem ^^ Przedpokój jakoś nie pasuje, taki zielony a reszta pomieszczeń utrzymana w ciemnych kolorach. W sypialni jakoś nie pasują te dwie sofy obok łóżka. Ogólnie strasznie ciemno, a w łazience dużo wolnej przestrzeni...5/10
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Dom jest o wiele lepszy od poprzedniego. Bryła mi się bardzo podoba, jestem pod wrażeniem.
![]() Ocena: 7,5/10 |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
bryła pospolita, ale pomysł z altanką świetny, jest zabójcza.Wnętrz podobaja mi się tylko sypialnia jakaś nowoczesno-drewniana, nie podoba mi się, łazienka za pusta, właściwie tam nic nie ma, przykro mi. 5/10
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ciemno,Ciemno - Widze jasnośc (?) Wiesz nie widze jasności sorki.Kuchnia to przypomina mi po częsci sztuczny gabinet.Z leksza to to takie 'jałowe' i takie O ! Nic nie włozylas od siebie.
|
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
O.o pusto ciemno i nieładnie. Ocena 5/10
pozdarwiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Bryła nawet całkiem w porządku ale..
jak na mój gust jest za ciemno w tym domku za mało okien,jaśniejsze kolory. umeblowanie takie o,przeciętne. 7/10
#10 |
|
![]()
Przyjemny ogród - szczególnie altanka. Okropnie ciemny salon, pusta łazienka i ten laptop w kuchni. w sypialni te mable poustawiane w okół ścian nie ładnie wygladają. Poza tym w sypialni, również jest ciemno , ciemno i jescze raz ciemno.Daję:4/10
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|