![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
WItajcie,
Mam taki dziwny problem. Otóż kiedy wchodzę do nowego domku czy to sciagnietego czy to oryginalnego maxis'owego (nie pamietam jak sie ten domek nazywa taki bordowy, byl juz w Milowie) to po jakims czasie jedne z krzaczkow - takie z bialymi pąkami - zamieniają się w wielkie palmy... ![]() I nie ma innej rady jak tylko je usunac...W sumie po usunieciu oczywiscie problem znika, ale moze ktos z was mial podobny problem, bo chcialabym wiedziec czemu sie tak dzieje... Z gory dzieki za odpowiedź :* |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Czy to pirat?
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 11
|
![]()
Czy aktualizowałaś grę? W przypadku, kiedy tego nie robisz, czasem pojawiają się błędy, wiem bo mam.
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Mam dwa zdjecia tego problemu jezeli to cos da: ![]() ![]() a jezeli chodzi o aktualizacje to faktycznie po formacie i po wgraniu gry od nowa ich nie robilam, ale wczesniej po ich wgraniu pamietam, ze tez mialam ten problem... :wacko: |
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Taki te krzaki są i tyle - krzaki po strzyżeniu nigdy nie będą już wyglądały jak przed strzyżeniem. To nie błąd, pirat czy coś innego każdy tak ma.
|
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Dobra może nie u każdego. Mi ten pierwszy najtańszy kwiatek (różowy) zawsze się tak zmienia i inne też.
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ja miałem podobnie tylko brzozy zmieniały mi się w rabatki i oblazły chwastami
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
DATA!
Do świętej pomyji ciągle łazisz i odświeżasz stare tematy!tak trudno spojrzeć na datę?! |
![]() |
#10 | |
Reputacja: 10
|
![]()
OT:
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |