![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
insimenator albo boolprop, innych opcji nie znam
niestety nie pamiętam dokładnie jakie opcje trzeba tam wcisnąć więc popatrz na forum Ostatnio edytowane przez Souris : 24.06.2008 - 12:07 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
nie ten dział.napisałas ten temat w dziale the sims a nie the sims 2
ale spoko |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Insimenator - edytor czasu i dorastania
![]() boolProp - spawn - set age ![]() Ostatnio edytowane przez Callineck : 24.06.2008 - 23:37 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Więc może się wtrącę jeśli oczywiście autorka się nie obrazi..
Callineck > Inseminator? jakich opcji użyć? (podaj nazwę angielską) boolProp - spawn - set age (?) Jak naciskam spawn wyskakuje mi masa opcji , np. Tom's Clothing czy NCP Kiler czy coś takiego.. słyszałam jeszcze o kodzie : AgeSimsCheats On Tylko on chyba działa z jakims dodatkiem bo ja mam podstawową wersję gry i nie chce mi wejść... pomocy (!) ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
feelka
Insimenator: Naciśnij na niebieską część InSIMenatora Select Age... - zmiana wieku boolProp: spawn - SIM MODERN - set age Sorki za zamieszanie, ale po angielsku insimenatora nie znam (musiałam poszukać) a boolPropem dawno się nie posługiwałam i zapomniałam. Mam nadzieję, że już wszystko jasne ![]() Ostatnio edytowane przez Callineck : 27.06.2008 - 23:26 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Dzięki .
Już wszystko jasne ;] |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Sciągnij sobie polską wersję InSIMenatora.
Dostępna: http://www.insimenator.net/showthread.php?t=31785 |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
co oznacza skrót NCP?
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
chyba raczej NPC - czyli sim, nad którym nie masz kontroli np. miastowy, listonosz, strażak itd
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|