|
|
Zobacz wyniki ankiety: Oceń ten dom | |||
1 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 10.00% |
2 |
7 | 35.00% |
3 |
8 | 40.00% |
4 |
1 | 5.00% |
5 |
0 | 0% |
6 |
2 | 10.00% |
Głosujących: 20. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Front:
![]() Rzuty: ![]() ![]() Salon: ![]() ![]() Kuchnia z jadalnią: ![]() ![]() Sypialnia: ![]() ![]() Łazienka: ![]() ![]() ![]() ![]() Ogród: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Hamburg (dpa) - Fani Tokio Hotel nie muszą już dłużej czekać: Nowy album magdeburskiej teenie rock grupy ukaże się w pierwszym tygodniu października i nazywa się Humanoid. Tak poinformował David Jost niemieckiej agencji prasowo informacyjnej. "Bill Kaulitz chciał, by na całym świecie album tak samo się nazywał.", tłumaczy Jost. Słowo Humanoid pochodzi z języka Science-Fiction i oznacza "coś podobnego do człowieka". (...) tłum. by TokioHotelPoland.com (TokioDream) |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
No - troszeczkę lepiej
![]() Poprzedniego domku (tego dla chłopaków z TH) nie oceniałam, bo bym bardzo pojechała... Ale ten jest malutki domek... Widać, że trochę bardziej przyłożyłaś się do ogródka ![]() Wiesz, każdy ma prawo budować takie domki, jakie mu się podobają, więc przypuszczam, że Tobie bardzo się podobają ciemne, szarawe barwy... Mi nie... Trochę mało przytulnie wygląda... Ale widzę postęp w bryle i ogródku, więc dam 6/10 I zapraszam do oceniania moich domków ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Yh... jest źle, ale lepiej niż poprzedzednie domki.
Nie mam czasu się rozpisywać. Tylko ocena ![]() 5/10
#4 |
Guest
|
![]()
Domek nawet ładnie zrobiony mi sie nie podoba pare zeczy ale jedna z nich to jest pokrycie terenuu.Ocenka6/10
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
fajny domek ale za szary 7/10
|
![]() |
#6 |
|
![]()
Jest lepiej niż poprzednio, ale nie jest super świetnie. Więc tak, pierwsze co mi się rzuciło w oczy to klockowata bryła ( ale mniejsza od poprzednich i przez to dom w środku się lepiej prezentuje, bo jest mniej pustych miejsc ), w kuchni powinnaś dać inny kolor podłogi lub ściany, takie same kolory źle się prezentują ( proponowałabym np.: drewnianą podłogę ), łazienka za duża, za szara, za pusta.
Teraz to co mi się spodobało: przytulna, ciepła sypialnia ( wszystko dopasowane ), salon całkiem dobrze urządzony, chociaż czegoś mi tam brakuje i oczywiście bardzo ładny ogród. Podsumowując daję: 7/10 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
O, już widać postępy (nareeszcie!)
Szkoda, że zdjęcia pierwsze takie małe :/ Wydaje mi się, że domek wyglądałby zgrabniej gdyby dach był mniejszy. Nie widzę rzutów, więc nie mogę ocenić zagospodarowania przestrzeni, jednak wydaje mi się, że jest tam pustawo. Może jakiś obraz na ścianie, rzeźba, kwiat? Kolorystyki wnętrza nie oceniam, bo każdy ma inne upodobania. Za to, że się trochę postarałaś dam ci 5/10. |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
No w końcu jakieś postepy! Nadal ocena będzie raczej niska ale fajne że niektóre rzeczy poprawiłaś
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Jest lepiej ale dalej nie umiesz dobierać kolorów 5/10
|
![]() |
#10 |
|
![]()
No w końcu jakieś postępy
![]() Bryła - Klocek Klocek (popracuj nad tym) Salon - Ładnie to zestawiłaś ale po co 2 szafki z książkami obok siebie ??? Kuchnia & Jadalnia - Ślicznie zestawiony kolor z podłogą,lecz niestety mało ozdób a i ten stoliczek przydałby się na środek a nie pod ścianę. Sypialnia-nawet całkiem całkiem. Łazienka - nie podoba mi się (za małe zdjęcia) Ogród - jest ołkej,widać,że się przy nim postarałaś. moja ocena : 5/10
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|