![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Tym razem będzie dom z dodatkami z neta. Bardzo spodobały mi się domy haughtona, więc chciałem
zbudować coś podobnego. Nie wyszło mi to za dobrze, ale chyba nie jest źle ![]() Wprowadziłem do niego rodzinę Podróżnik, aby przetestować dom. Gra się dobrze, a parcela się nie zacina. Jednak nie dam parceli do pobrania, bo ma masę obiektów, ze stron które nie pozwalając aby je załączać. Dom dla trzyosobowej rodziny, czyli dziecka i rodziców. Zapraszam do oglądania i komentowania parceli. Po domku oprowadzi was rodzina Podróżnik. Pokazaliśmy już cały dom, mam nadzieję, że chociaż trochę przypadł Wam do gustu Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 21:41 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
ogólnie domek mi się podoba, bardzo fajne dodatki z neta- szczególnie łóżka . Jak narazie zapowiada się bardzo fajnie , jedyne co mi się nie podoba to krzesła i stół w jadalni. Na razie nie dam ocenki bo nie ma wszystkich zdjęć ale te bardzo mi się spodobały
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Hmm.. no wiesz albo wstawiasz dom, albo go nie wstawiasz. Ja ocenię go tylko tak, jak go widzę.
Z zewnątrz nie ocenię bo po prostu nie ma zdjęć. W środku tak jak u haughtona widzę że chciałeś zrobić wrażenie przepychu. Nawet Ci to wyszło ![]() Podoba mi się ten dwupiętrowy salon. Nie podoba kuchnia. Taki chudy, długi pasek, a te krzesła i stół są ochydne. Te dziecko to chyba jest jakiś pokemon. Wszędzie róż. Wydaje mi się, że w sypialni rodziców jest pusto. Szczerze mówiąc, sama nie wiem jak mam to ocenić, bo nie ma ani zdjęć bryły, ani ogrodu, ani rzutów. Przy okazji na jednym zdjęciu jest pauza. Jak na razie moja ocena to 7/10. Jeśli dodasz więcej zdjęć, to zedituję i może moja ocena się zmieni. A przy okazji, widzę że tekst też pisałeś na szybko bo sporo wyrazów się powtarza. EDIT: Widzę że dodałeś zdjęcia o które prosiłam. Bryła - no napisałeś że specjalnie miała być prosta, ale teraz wyszedł taki klocek. Jednak podobają mi się te okna ![]() Ocena: zostaje taka jaka była - 7/10. Ostatnio edytowane przez Eclipse : 25.06.2008 - 20:08 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Zdjęcia bryły i ogrodu zostały dodane, są na samym końcu pierwszego posta
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Czy twój pokój nie odzwierciedla twojego indywidualnego gustu czy też zainteresowań? Otóż to. Dom urządzamy po to, aby pokazać siebie. A tutaj wszystko jest identyczne, monotonne z wyjątkiem lukrem płynącej sypialni dziewczynki. Następnym razem ukaż trochę więcej niż bardzo nieudolnie zestawione kolory, oraz meble. Nie potrafię ocenić, ponieważ nie mam czego.
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
e...Nie podoba mi się z tego powodu,że gdyby nie haughton,bys na ten pomysł nie wpadł wiec ? nie ma o czym gadać.Moim zdaniem to poprostu kopia tylko przerobiona w troche innym i badziej 'brzydkim' stylu.Takie jest moje zdanie ^^ .A i przypomnę jeszcze ,że w 'ciasnym korytarzu' na piętrze znalazła się ta sama ozdoba co w kuchni -mianowicie te wiszace kółko(nie mam pojecia co to
![]() Pozdrawiam: Sheba |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Domy haughtona są boskie, a ja chciałem też urządzić ten dom w podobnym stylu. |
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Podobają mi się strasznie obrazki nad łozkiem dziecka, skad je masz? Fajnie że salon jest dwupoziomowy
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Oj daleko do rezydencji ma ten projekt, który nam pokazałaś.
Ściany zlewają się z podłogą. Bordowe meble + dywan + okładzina ścienna z akcentami niebieskimi = zły pomysł. W domu doliczyłam się czterech luster, które ustawione są w złych miejscach. Kuchnia jest ciemna i nudna, brakuje czegoś co by ją ożywiło. W pokoju dziecka nie podobają mi się okna. Zwróć uwagę, że w tym pokoju przebywa dziecko, które jest ciekawe świata. A z tymi oknami to go z pewnością nie zobaczy. Pokoje dla dzieci mają być jasne, przyjemne, które będa stanowic oaze dla malucha. Niby rezydencja a pokouj dla rodziców wygląda jak spiżarnia. Stanowczo za małe pomieszczenie. Co do bryły. Wygląda ona jak niedokończona. Projekt kompletnie nie przemawia do mnie. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|