![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hejka! Przedstawiam Wam moją drugą pracę na tym forum. Przebudowałam sobie domek „Europejska kamienica”. To mała budowla i myślę, że takie najlepiej mi wychodzą.
W bryle nic nie zmieniałam, tylko we wnętrzu powiększyłam łazienkę. Jest to niestety znowu dom bez dodatków, ale proszę, nie oceniajcie tego. Następnym razem postaram się o dodatki. W tym domku mieszka samotna matka z dzieckiem w wieku szkolnym. Żeby nie było pytań „a dlaczego taki pokój” , to od razu mówię, że dziecko interesuje się naturą (choć mało jest w pokoju tego typu rzeczy), a matka sztuką, przede wszystkim malarstwem. Zapraszam do oglądania! KONIEC. Teraz nie pozostaje mi nic innego, aby zaprosić Was do komentowania. Pozdr. ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 12:40 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
No i widzisz ;] Postarałaś się .Bardzo mi się spodobał ^^
10/10 Pozdrawiam: Sheba. P.S. zapraszam do mojego Albumu w profilu ;] |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Fajny domek, niepodobają mi się jedynie te przyżądy do ćwiczeń na dworze;/ 9/10
![]() |
![]() |
#4 | |
Reputacja: 10
|
![]()
No cóż. Dawno nie oceniałam żadnej przebudowy. Zresztą- ostatnimi czasy w ogóle mało oceniałam. Chyba czas to nadrobić
![]() Cytat:
No i... Kolor bryły przed przebudową był zdecydowanie lepszy. Ogród przesadzony. Dlaczego? Za mało roślin, za dużo niepotrzebnego sprzętu. Salonik jest w sam raz. Ciepły i przytulny. Kuchnia. I niech sobie będzie mała. Tyle, że te meble :// Do takiego domku nie pasuje zmywarka! Liczyłam, że kuchnia będzie równie przyjemna jak salon. A tutaj ... zmywarka, mikrofala i zgniatarka do śmieci. Mikrofalówkę przeżyję. Ale zgniatarki i zmywarki ci nie odpuszczę! Pokój dziecka naprawdę mały. Gdybyś poprzestawiała inaczej meble, byłby naprawdę fajny. A tak jest ... nijaki? Meble są za blisko siebie, przez co wydaje mi się, że jest on urządzony w stylu 'aby tylko jak najwięcej zmieścić reszta się nie liczy'. Łazienka to kompletna porażka. Sypialnia przyjazna i przyjemna. Tylko skrzypce nie pasują. Mogłaś umieścić je w salonie - tra jest jeszcze sporo miejsca. 7.5/10 |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podoba. Tak przytulie ;]
Ale te 2 sprzęty do ćwiczeń... zostawiłabym tylko ten rower ^^ Widze dużo maxisu, ciesze się, osobiście nie potrafię sklecić z tego jakiegoś ładnego domku... Kolory ładnie zgrane. Ogólnie OK 9/10 |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Dom jest strasznie poupychany, ale zacznijmy od początku.
Z zewnątrz: nie podoba mi się ten tynk. Wogóle mi nie gra. Jest zbyt okazały jak dla takiego skromnego domku. Podwórko to tez nie najlepsze miejsce na przyrządy do ćwiczeń. W środku: No i znowu,wszędzie tak poupychane. Nie wygląda to ładnie. Wydaje mi się, że starałaś się zrobić efekt przepychu w domu. Nie do końca Ci się to udało. Nie podobają mi się te krzesła do tej gry w salonie. W kuchni jest okropna tapeta i kafelki. I dlaczego w łazience, pod toaletą jest inna podłoga niż pod resztą? ;> Ocena: 7/10 |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ładna przebudowa, napisałaś na szczęście, że nie zmieniłaś w domku właściwie nic, także nie ocenię go...Ogród no właśnie ogród, dlaczego prawie wszyscy co robią przebudowy nie dorabiają tych wspaniałych zewnętrznych miejsc
![]() Pierwszy pokój zdecydowanie za pusty, dodatki do siebie nie pasują i w ogóle tak ajkoś dziwnie... W kuchni porażające są firanki i ściany ale po za tym urządzone jest ładniusio, przytulnie. Pokój dla dziecka i matki są oczywiście najładniejszymi pomieszczeniami w domu, tylko nie podobają mi się motyle (obraz). Łazienka jest całkowicie za pusta, przecież tam prawie nic nie dałaś, mogłabyś chociaż ściągnąć jeden dodatek z internetu. Taryfy ulgowej dla nikogo nie mam, nawet dla ciebie (masz wspaniały avek, kocham yorki) dlatego 5, 5/10 |
![]() |
#8 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Bardzo fajnie to wszystko sobie wymyśliłaś...
O niebo lepiej niż to, co zastałaś ![]() Nie podobają mi się jeno te krzesełka biurowe przy stoliku do gry w bierki czy coś tam... Więc 9/10 ![]() EDIT: ogólnie lubię te krzesła, ale tylko przy komputerze... do salonu mi raczej nie pasują ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Dzięki za komentarze. Liczę na więcej
![]() No tak, jest trochę poupychane, ale cóż, musiałam dać te potrzebne rzeczy. Następny domek sama zbuduję. Myślę, patrząc na komentarze i oceny, że jest bardzo dobrze, niż poprzednio. Owszem daliście mi kilka zastrzeżeń (nie będę wymieniać kto, bo te osoby dobrze wiedzą) i też b. dziękuję. Kolejny projekt może już wkrótce. Pozdr. ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Super!!! 10/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|