![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
A więc te pytania
1.w którym dodatku są te bierznie po których się biega 2.JAK SĄ WARZNE ZDARZENIA NP.ślub lub zaręczyny to filmik się zaczymuje i dalej nie idzie co się s tym dzieje 3.czy jest kod żeby sims miał z innym simem 100% odrazu 4.Czy jes kod żeby uwolnić nagrody aspiracji 5.jakie są ranga i jak je zdobyć DZIĘKI |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
1. Bieżnie dochodzą Na studiach, a rowerek w Czasie Wolnym.
2. Może problemy z ustawieniami grafiki, ale nie jestem w 100% pewna. 3. boolProp TestingCheatsEnabled true > klikasz z shiftem na Sima i pojawiają się opcje - Tombstone of Life And Death lub Simmodder (nie pamiętam, który dokładnie). Wyskoczą dwa przedmioty nagrobek i lalka - dziecko i tutaj pojawi się opcja social debug > make me friendly with everyone (sim zaprzyjaźni się ze wszystkimi na parceli ![]() Tego też w 100% nie jestem pewna, ale poszukaj w wyszukiwarce tematu o kodzie boolProp Testing... tam jest to wszystko wyjaśnione ![]() 4. Nagrody aspiracji są dostępne do "kupienia" za punkty aspiracji. Wpisujesz kod aspirationPoints 50000 i będziesz miała 50 000 punktów, za które możesz wybrać nagrody. Nagrody kariery odblokujesz kodem unlockcareerawards Nagrody kariery odblokujesz kodem rangi: wędkarstwo - lowienie ryb w stawach (Dodatek Cztery Pory) szycie - na maszynie do szycia (Czas Wolny) ogrodnictwo - uprawienie ogródka warzywnego i sadu owocowego (4 pory) garncarstwo - lepienie na kole garnarskim (Czas) Robotyka - warsztat do produkcji robotów (Własny Biznes) Kwiaciartwo - stolik do robienia bukietów (W ![]() zabawkarstwo - stolik do robienia zabawek (W ![]() kasjerstwo - obsługiwanie kasy (W ![]() sprzedawca - wciskanie innym simom towarów, których nie potrzebują ![]() ![]() Mam nadzieję, że pomogłam? Ostatnio edytowane przez Björk : 09.07.2008 - 14:52 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|