![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
mam orginalna wersje the sims2. raz juz ja instalowalam i bylo ok. lecz mialam problemy z kompem i musialam na nowo wgrywac windowsa (xp) chce teraz wgrac ponownie TS. ale plyta nie chce sie wczytac tylko wyskakuje mi puste okienko z wielkim kolkiem a w srodku bialym krzyzykiem. nic innego nie wyskakuje. czym to moze byc spowodowane????
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czy twój komputer spełnia wymagania gry ?
Ile masz wolnego miejsca ? Czy płyta jest porysowana ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czarnazielonka, to mi wygląda na pirata... No ale skoro mówisz, że oryginał nie mam prawa podważać Twoich słów, bo w końcu sama wiesz lepiej, jaką wersję gry posiadasz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Takie coś właśnie jest w Piratach
![]() Zostaje oryginala wrsja gry. |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 15
|
![]()
Jeśli masz pirata poprostu się przyznaj. To, że mówisz że masz oryginała nie znaczy że ktoś ci pomoże, bo w oryginałach takie okienko nie wyskakuje
![]()
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
No właśnie prawda górą!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Reputacja: 20
|
![]()
Skąd wy wiecie, jak mają piraty? ;>
Kochanie, daj screena, bo nie wiadomo, co masz na myśli. Chociaż... Legolas wie lepiej. ;d Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
[QUOTE=Désignér;869312]Skąd wy wiecie, jak mają piraty? ;>
Kochanie, daj screena, bo nie wiadomo, co masz na myśli. Chociaż... Legolas wie lepiej. ;d zrobilam tego screena ale nie wiem jak go tutaj wstawic. mozesz mi pomoc???? pierwszy raz jestem na takim forum i nie bardzo jeszcze ogarniam spelnia wymagania gry Ostatnio edytowane przez Rocket : 01.10.2008 - 17:16 Powód: nie piszemy dwóch postów pod rząd |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() tak to wygląda Ostatnio edytowane przez Rocket : 01.10.2008 - 17:15 Powód: nie piszemy kilku postów pod rząd |
|
![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|