![]() |
#1 |
Reputacja: 7
|
![]()
Witam
![]() Mam zainstalowane The Sims 2: Na studiach Nocne Życie Zwierzaki 4 Pory Roku Podróże Czas Wolny Widziałam wiele takich tematów, lecz żaden do końca mi "nie odpowiadał". A więc poszukuje hacku, który umożliwi ciąże u nastolatki (opcji- Postaraj się o dziecko). Pierwszym hackiem, który wypróbowałam był InTeenminator (jakoś tak :/) Ściągnęłam wersje do Free Time, lecz gdy klikałam na drugiego sima, polecenie się resotowało. Teraz mam hack, który umożliwia nastolatką "postaraj się o dziecko" lecz nieodpowiedniej wersji. Proszę o pomoc. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
http://box156.bluehost.com/~aestudi1...forum.php?f=14 <-- to ściągałaś?
|
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
To też, lecz wtedy nie ma Opcji: "Postaraj się o dziecko" ;|
Muszę jeszcze dodać, że jako ostatnie instalowałam The Sims 2 Zwierzaki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
http://sims2living.com/(v5d4cyeahwmi...enwoohoo2.aspx <-- na ciążę, bara-bara i ślub
|
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Tak, mam ten hack teraz ale on jest zaktualizowany tylko do the sims 2 4 pory roku, a ja mam jeszcze podróże i czas wolny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
'(Free Time compatible)', czyli jest kompatybilny ze wszystkimi wydanymi dodatkami, włącznie z czasem wolnym
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
O_O Zaraz sprawdzę w grze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Po wgraniu hacka, dziewczyna może zajść w ciąże. Lecz zabrało mi takie opcje jak: Zapytaj, porzucaj piłką i, inne opcje dostępne w The Sims 2 Czas Wolny. Co robić ??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Wywal starsze wersje tego hacka. Usuń też inteen..., jeżeli masz, bo on też może kolidować z tym hackiem.
|
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Dzięki działa jak należy, ale mam jeszcze trzy pytania.
1.Czy, gdy simy będą czuły do siebie miłość będzie opcja: "Postaraj się o dziecko" ? 2. Czy hack działa też na studentki ? 3. Czy hack działa nastolatka- dorosły, nastolatek- dorosła ? |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|