![]() |
#1 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Daję do ściągnięcia tutaj:
POBIERZ __________________________________________________ __________ Nazwa Parceli: Ogródek BAZAAR Typ Parceli: Publiczna Wielkość Parceli: 50 x 60 Wymagane gry: The Sims 2, Na studiach, Nocne życie, Własny Biznes, Rozrywka Rodzinna, Szyk i elegancja, Zwierzaki, 4 Pory Roku, Impreza, Moda z H&M - akcesoria, Podróże, Młodzieżowy Styl, Czas wolny, Kuchnia i Łazienka, Ikea Urządza Dom, Osiedlowe Życie. Jeżeli nie masz któregoś z dodatków możesz zainstalować parcelę w grze za pomocą programu Sims2Pack Clean Instaler do pobrania z tej strony: http://sims2pack.modthesims2.com/Sim...ller_v1514.exe Po zainstalowaniu programu kliknij na spakowaną parcelę prawym przyciskiem myszy i wybierz polecenie "Otwórz za pomocą..." > Sims2Pack Celan Installer __________________________________________________ _______________ Twoi Simowie są zmęczeni wielkimi, bezdusznymi Centrami Handlowymi? Mają dość napotykania tam "białych kozaczków"? Wpadnij na wypoczynek do "Ogródek BAZAAR" a być może kupisz coś Ci niepotrzebnego. Przedstawiam Wam kolejną parcelę publiczną o nazwie jak wyżej… Parcela: 50 x 60 clean Jeżeli Wam się spodoba dam ją do pobrania, dlatego proszę o jak największą ilość konstruktywnych komentarzy Zapraszam do oglądania i oceniania ![]() Oto widok na całość Ogródka: ![]() ![]() A tak prezentuje się nocą: ![]() ![]() ![]() Mały ogródek wodny: ![]() Huśtawki to wspaniała rozrywka nie tylko dla simowych dzieci: ![]() Konsola DJa (muzyczka jest przyjemna podczas jeżdżenia na wrotkach ![]() ![]() ![]() Simy znajdą tu także miejsce, by pobawić się ze swoimi pupilami: ![]() Przechodzimy do części handlowej. Oto sklep spożywczy: ![]() ![]() ![]() ![]() Sklepik ze zwierzątkami i artykułami dla milusińskich: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Butik z ciuchami: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Altanka restauracyjna – stworzona specjalnie na romantyczne randki dla simów w każdym wieku: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i punkt kulminacyjny: TOALETY (ten fragment prezentacji dedykuję osobie, która uważa, że jestem za mało subtelna pisząc kible ![]() ![]() ![]() Parcelę tworzyłam jakieś cztery dni, zaczynając cztery raz od zera. Mam nadzieję, że widać moje starania ![]() Jeszcze raz zapraszam do komentowania i z góry serdecznie dziękuję ![]() Pozdrawiam wszystkich Bjork Ostatnio edytowane przez Björk : 23.04.2009 - 13:15 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
pierwsza!! Bardzo fajne... Bardzo mi się podoba... Chętnie bym spędziła tam czas...
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 11
|
![]()
Śliczne! Bardzo mi się podoba, masz talent Bjork =)
#4 |
Guest
|
![]()
O kurcze... TOALETY, no tak... nie wypada, żeby taka dama mówiła "kible".
![]() No i te TOALETY są w innym stylu niż zwykle, zaskoczenie. ![]() Nie jestem pewien, czy chciałbym się wybrać na randkę, na rolki, czy potańczyć do do centrum handlowego, ale ok... wiem, że cenisz wygodę i nie chce ci się jeździć na dwie parcele, skoro możesz mieć wszystko na jednej. ^^''''' Podoba mi się. Świetnie że są TOALETY w nowym stylu. Nigdy nie robisz niczego tak, jak zrobiliby wszyscy prawda? Jestem pewien, że większość osób z forum zrobiłaby centrum handlowe w marmurach i supernowoczesnym stylu. A, tak w ogóle to aranżacja przypomina mi wybudowany przeze mnie spożywczak... bez urazy. XD' |
![]() |
#5 |
Admin Emeryt
|
![]()
Szczur - nie zarzucaj mi plagiatu, bo nie widziałam Twojego spożywczaka
![]() Centrum w marmurach też zrobiłam, ale zdecydowanie za dużo "białych kozaczków" się tam kręciło ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
bardzo fajne urządzone i wszystko jest, po prostu boskie
![]()
#7 |
Guest
|
![]()
Ślicznie, tak przytulnie i taka fajna atmosferka
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
z zewnątrz extra.
Sklep spozywczy bardzo fajny. W sklepie ze zwierzakami jest trochę pusto i czemu znów jest ta sama tapeta i pokrycie podłogi ?... rsteuracja jest ok. W sklepie z ciuchami trochę pusto i znów te same pokrycia podłogi i ścian. ogólnie jest bardzo fajnie =]
#9 |
Guest
|
![]()
Wszystko Nice!
Dawaj do download ;p 10/10 |
![]() |
#10 |
Admin Emeryt
|
![]()
Simziabciu
![]() ![]() Więc postanowiłam być w jednolitym kolorze ![]() I dzięki za ocenki ![]() EDIT: Simżabciu - w każdym ze sklepów jest inna tapeta ![]() Przypatrz się, nieznacznie, ale jednak inna ![]() Hurra ![]() Ale pokrycie podłóg takie samo, bo to kontynuacja tego mini tarasu ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 23.07.2008 - 17:34 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|