![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam ! ; D
Za bardzo nie specjalizuje sie w robieniu simów, bardziej lubie budować domy lub grać ; ] No tak, ale zeby grać trzeba mieć simów. Więc czasami je robie całkiem sama, a nieraz korzystam ze ściągniętych z internetu. Oto moja simka Emilia Black oraz jej mąż Syriusz Black [ tak, ma to pewne powięzanei z Harrym Potterem, ale to później ] i nie starałam sie ubodabniać Syriusza do tego z książki. Oto Emilia : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz jej mąż - Syriusz ![]() ![]() Niestety, nie mam zdjęć każdego ubrania tak jak w przypadku Emi. Oraz Emi i Syriusz raem przed swoim nowym domem ! ; )) ![]() Prosze o szczere oceny xD |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
maxis : (
nie wiem jak to ocenić... jak na maxisowych mogliby być, ale ona ma dziwne usta. nie podobają mi się też ubrania, powinnaś pościągać nowe : ) |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Nie wiem, gdzie ty tu widzisz maxis, nie ma w nich nic maxisowego. Co do ubrań mm inne ale te mi sie podobają i moim zdaniem pasują ; ]
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Fajny jest przedostatni ciuch Emilii, a co do samej simki to jest nawet ładna, tylko usta dziwne i rzeczywiście trochę maksisowa.
6/10 Syriusza nie mogę ocenić bo na serio nie widać go za bardzo. |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Emilia-ładna nawet calkiem calkiem ale nie moj gust ;D.
Syriusz-nie podoba mi sie. ocena 7/10 ;D
#6 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Emilla jest chyba ekologiczna? Takie kolory ziemi? Fajnie się prezentuje
![]() A Syriusz to przystojniak ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
bjork, jakie kolory ziemi ? A propos, dawno nei dodawałam simów, gdyż gra mi nie działała jutro postaram sie coś dodać ; ]
|
![]() |
#8 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Elastyna - Emila z brązowymi włosami, ubrana w te brązy, zielenie i beże kojarzy mi się z jakąś ekolożką
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Emilia na początku nie podobała mi się wcale, ale im dłużej jej się przyglądam, tym bardziej zaczynam się do niej przekonywać.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|