![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Miałam zainsrtalowane CW i miałam tam duzo dadatków z neta, a kiedy zainstalowałam Zwierzaki wszystkie dodatki zniknęły. Teraz mam jeszcze Ikea urządza dom i nie mam dalej dodatków. Najbardziej zalezy mi na Billu, bo zostawiłam spakowany plik i kiedy go rozpakował i zainstalowałam w Downloads nie ma go w grze. Jak go odzyskać??
Hamburg (dpa) - Fani Tokio Hotel nie muszą już dłużej czekać: Nowy album magdeburskiej teenie rock grupy ukaże się w pierwszym tygodniu października i nazywa się Humanoid. Tak poinformował David Jost niemieckiej agencji prasowo informacyjnej. "Bill Kaulitz chciał, by na całym świecie album tak samo się nazywał.", tłumaczy Jost. Słowo Humanoid pochodzi z języka Science-Fiction i oznacza "coś podobnego do człowieka". (...) tłum. by TokioHotelPoland.com (TokioDream) Ostatnio edytowane przez magda_kaulitz : 30.07.2008 - 18:09 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Spox. Są. Tylko po każdej instalacji nowego dodatku musisz odhaczyć opcję pokazywania zawartości zmodyfikowanej
![]() Wejdź do gry w ustawienia (F5) i odhacz, żeby wyświetlało w folderach zawartość zmodyfikowaną. Wyjdź z gry i wejdź ponownie. No chyba, że coś odinstalowywałaś i nie zrobiłaś backupu, to wtedy po ptokach ![]() Pomogło? Ostatnio edytowane przez Björk : 30.07.2008 - 18:03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Już odznaczałam zawartość zmodyfikowaną i dalej go nie ma.
Hamburg (dpa) - Fani Tokio Hotel nie muszą już dłużej czekać: Nowy album magdeburskiej teenie rock grupy ukaże się w pierwszym tygodniu października i nazywa się Humanoid. Tak poinformował David Jost niemieckiej agencji prasowo informacyjnej. "Bill Kaulitz chciał, by na całym świecie album tak samo się nazywał.", tłumaczy Jost. Słowo Humanoid pochodzi z języka Science-Fiction i oznacza "coś podobnego do człowieka". (...) tłum. by TokioHotelPoland.com (TokioDream) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Admin Emeryt
|
![]()
Nie pamiętam, jak to jest, ale na logikę, to chodzi o to, żeby ją wyśiwtlało w folderach... Spróbuj z tym pokombinować... Jak pyta, czy wyświetlić po starcie okno zawartości zmodyfikowanej to odznacz opcję - nie będzie wyświetlało komunikatów.
A jak pyta, czy wyświetlić zawartość zmodyfikowaną w folderach to zaznacz, bo właśnie chcesz ją widzieć ![]() Aha a w ogóle masz pełny folder downloads? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
W downloads mam tylko Billa mi się teraz nic o obiektach zmodyfikowanych nie wyświetła a w opcjach gry zaznaczylam
Hamburg (dpa) - Fani Tokio Hotel nie muszą już dłużej czekać: Nowy album magdeburskiej teenie rock grupy ukaże się w pierwszym tygodniu października i nazywa się Humanoid. Tak poinformował David Jost niemieckiej agencji prasowo informacyjnej. "Bill Kaulitz chciał, by na całym świecie album tak samo się nazywał.", tłumaczy Jost. Słowo Humanoid pochodzi z języka Science-Fiction i oznacza "coś podobnego do człowieka". (...) tłum. by TokioHotelPoland.com (TokioDream) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Admin Emeryt
|
![]()
A czy coś odinstalowywałaś w międzyczasie?
i prosze zajrzyj na PM... Z tego powodu ![]() This forum requires that you wait 60 seconds between posts. Please try again in 60 seconds. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Nic nie odinstalowałam tyko usunęłam inne dodatki ściągnięte
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Admin Emeryt
|
![]()
A właściwie po co usuwałaś?
To przecież oczywiste, że nie będzie ich w grze... Jeżeli rozpakowałaś Billa, to on będzie dostępny w trybie tworzenia simów i w warsztacie ![]() Powinien być w folderze Saved Sims ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
No własnie ja go rozpakowałam i go nie ma.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Admin Emeryt
|
![]()
Madzia - to weź usuń całkly folder downloads i jeszcze raz go zainstaluj...
Wejdź w Warsztat i wybierz opcję stwórz Sima tam powinien być Bill. A w grze będzie w panelu tworzenia rodziny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|