|
|
Zobacz wyniki ankiety: Podoba Ci się mój dom | |||
Bardzo, |
![]() ![]() ![]() ![]() |
21 | 61.76% |
Tak, |
13 | 38.24% |
Nie, |
0 | 0% |
Okropny. |
0 | 0% |
Głosujących: 34. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Siema to mój yyy *myśli* 22 dom
![]() Dom zamieszkuje Irmina Ikonka, 25 letnia kobieta po studiach pedagogicznych. Gdy miała 23 lata ożeniła się z biznesmenem Antkiem Kobieciarzem. Małżeństwo nie trwało jednak długo gdy Irmina odkryła zdradę męża pragnęła zemsty. Gdy doszło do podziału majątku, Irmina dostała ataku alergii nie mogła złapać powietrze i padła na podłogę, leżała tydzień w szpitalu sprawę musiano przenieść na inny termin. Jednak kiedy sprawa doszła do sedna dostała to co było jej, połowę rzeczy z ich domu, samochód i 30 000 tyś. simoleonów. Za te pieniądze wybudowała mały dom na przedmieściach miasta. Dom jest bardzo estetyczny i sterylny dlatego że lokatorka choruje na alergię. Teraz po wybudowaniu domu i znalezieniu pracy, Irmina żyje sobie w spokoju otoczona przyjaźnią i pomocą bliskich. Spis pomieszczeń: przedsionek, salon, kuchnia, łazienka, sypialnia Parcela: 3x1 Testowany: tak Koszt: 26 487 simoleonów Zapraszam do oceniania, komentowania i głosowania w ankiecie. pozdrawiam: kubuss Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 13:46 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Bryła mimo że nowoczesna, a za takimi nie przepada bardzo mi się podoab
![]() ocena 8,9/10 |
![]() |
#3 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Ja będę dzisiaj powściągliwa.
Nie zauważyłam żadnych błędów. EDIT: Ocena 9,5/10. Jednak się dopatrzyłam niepotrzebnej półścianki przy wejściu - taa - teoretycznie oddziela "przedpokój" od salonu, ale i tak wydaje mi się niepotrzebna i psuje okno. (wiesz o co chodzi ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 02.08.2008 - 06:32 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Świetne wprowadzenie
![]() Genialna bryła, taka mała a ma to coś w sobie. Wnętrze też jest rewelacyjne. Jedyne co mi się nie spodobało to okno które zasłania łóżko <to po prawej str> |
![]() |
#5 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Dom jest genialny ale nie będe sie rozpisywał 10/10
|
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
jest jak zwykle śliczny. bryła jest bardzo fajna. ogród taki sobie ale może być, w końcu to nie duży obszar żeby można go było jakoś przepięknie zrobić. w środku bardzo ładne, spokojne kolory. jakoś nie trawię tych zasłon co się "kładą" na podłodze. a! no i w łazience ten storczyk się świetnie prezentuje.
10/10 :> |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podoba, gdyby nie to że lokatorka choruje na alergię doczepiłabym się do pustki ale tak to 10/10, szczególnie bryła przypadła mi do gustu.
|
![]() |
#8 |
Reputacja: 14
|
![]()
całkiem, całkiem, robisz postępy
![]() ![]() A, no i zamiast tej karmelowej farby na zewnątrz dałabym może jakies kamyczki czy cos takiego ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Dzięki za ocenki, oczywiście czekam na więcej
![]() pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Kubusss i co ja mam Ci napisać? Znowu ( po raz 22 chyba ), że piękny dom. Czasami się do czegos przyczepię, ale ten dom jest wprost idealny. Masz talent, to nie ulega kwestii. Buduj dalej, bo bardzo lubię oglądać Twoje domki.
Ocena: 10/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|