![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam duży problem.
Ściągałem dużo dodatków z sieci (modthesims2.com) i potem jak właczyłem grę, otoczenie(na każdym), rodzina(każda) tryb kupowania (F2), "Hobii"(nie wiem czy tak sie nazywa) I tam wchodze(gdzie są szachy) i nagle wyskakuje mi komunikat: Działa "programu" zostało zakłócone. Aplikacja zostanie zamnieta. I tak samo jest kiedy wejde w wszystko. Co zrobić? Używałem programu Sims2Pack Clean Installer I nic nie pomogło. Coś mi się wydaje, że błąd jest z pliku na tej stronie, ale nie jestem pewny, więc ściągnołem ten plik zobaczyłem jak się nazywa i w wyszukiwarce wpisałem tą nazwe pliku i usunołem, ale bład jeszcze jest. Pomocy! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
to napoewno wadliwy dodatek albo mało pamięci najlepiej skopiuj i wklej folder dowolands na pulpit i podaj parametry kompa
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
INFO
1,70Ghz 512 MB RAM 40 GB ![]() Wolne 7 GB Windows XP OK Tylko po co skopiować Downloads na pulpit? -INFO Ten folder ma 944 MB Ostatnio edytowane przez Bart : 11.08.2008 - 17:40 |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Miałam kiedyś tą karuzelę w grze i zapewniam, że to nie jest ten dodatek, którego szukasz (znaczy się ten wadliwy), bo ona działa doskonale. A kopiuje się ten folder na pulpit, aby zobaczyć, czy bez niego gra będzie działała poprawnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Aha, dzieki(zaraz zobacze)
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
ja tak mam tylko po godzinie to napewno coś w kompie
|
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 11
|
![]()
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=39021
przyczyn może być wiele, nie tylko błędne dodatki z netu. możliwe, ze tych dodatków jest zbyt dużo, grasz na zbyt wysokich detalach, Twój komputer się przegrzewa... poszukaj na forum, było wiele takich tematow, powinienes znaleźć rozwiązanie.
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|