![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Co robić ?! W nowo wybudowanym domku wszędzie pojawiają się płomienie ognia i wszystko zaczyna się palić . Ogień pojawia się w miejscach zupełnie nie mających związku z pożarem np. nad wodą .
W pożarze zginęły już dwa pokolenia simów , a ostatnio tuż po ceremonii ślubnej ( choć wesele się udało , w podsumowaniu była : BALANGA , pomimo, że pozostały tylko nagrobki ! ). Co robić by ocalić kolejnych lokatorów .... ? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Dziwne... X_X
Próbowałaś wyprowadzić i wprowadzić Simów? Jak zginęli to pewnie tak. A może spakować domek do pliku, i wgrać go z powrotem do gry? Ściągałaś coś ostatnio co użyłaś w tym domku? |
![]() |
![]() |
#3 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Ja polecam insiminator jest w nim opcja "ugaś wszystkie pożary na parceli".
Do ściągnięcia z http://www.insimenator.net/index.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Przyznaję , że w domku mam mnóstwo dodatków z netu ( bez , których nie wyobrażam sobie gry ). Próby wyprowadzki simów nie podejmowałam gdyż wówczas , zniknęłyby z domku wszystkie meble , a domek mam wspaniale urządzony , wiktoriańskie meble , dużo przedmiotów dekoracyjnych ...... Dużo czasu poświęciłam na budowę i wyposażenie i w związku z tym , chciałabym problem nieustannych pożarów rozwiązać w taki sposób by niczego w domku nie ruszać . Nie wiem tylko co można zrobić ..... ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Jak to jest wywołane dodatkami z netu to jedyny sposób, to usunąć wadliwy dodatek, nie ważne jak bardzo nie wyobrażasz sobie bez niego gry.
|
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Jeśli nawet to dodatek z netu, to teraz nie sposób go znaleźć gdyż mój folder Downloads pęka w szwach .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
a więc...ściągnij sobie ''sims2pack clean installer'' on pokarze ci wadliwy dodatek ^^.
[widzicie..szybko się uczę ;D] |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|