![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Oto przedstawiam mój ósmy już domek na tym forum.
Miał być ciepły, przytulny. Dla rodziców z dzieckiem. Myślę, że w środku jest trochę pusto. Ale nie miałam już pomysłu ![]() Jest to czwarty projekt z serii "Wrocław". Zapraszam serdecznie do obejrzenia mojego dzieła. ---------------------------------------- Nie zrobiłam dwóch zdjęć. Jednego w salonie i drugiego w sypialni. Ale myślę, że to, czego nie ujęłam zobaczycie na rzucie ![]() ------------- Na niektórych zdjęciach pokazana jest rodzina Macierzanka. Ona tu ne mieszka. Chciałam tylko, aby zdjęcia wyszły ładnie, bez kratek i dlatego wprowadziłam tu pierwszą, lepszą rodzinę ![]() ---------------------------------------- Na początku XX wieku była tutaj mała, skromna jadłodajnia. Ludzie bardzo ją chwalili. Pewnego dnia, była to chyba sobota budynek zaczął się palić. Podejrzewano podpalenie. Spłonął doszczętnie, został tylko dym i cała góra spalenizny. Po czasie miasto wykupiło ten teren i zbudowało tutaj domek jednorodzinny. Teraz czekają na rodzinę, która się tu wprowadzi. Koniec. To już wszystko. Planowałam ten domek wystawić w sierpniu. Ale wystawiłam dzisiaj. Jutro jadę na wakacje, więc kolejny dom w sierpniu ![]() Pozdrawiam. Mam nadzieję, że się podoba ![]()
Zapraszam do mojego ZOO. =] mycha352.mondozoo.com Chcesz założyć własne ZOO?. Napisz do mnie, na pewno pomogę. : ) Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 20:30 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Dom rzeczywiście bardzo słoneczny
![]() Podobają mi się te kolory, mocne, ale jednocześnie nie są przytłaczające... Bryła ciekawa i ładna... Więcej pisać nie będę po prostu 10/10 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Zawsze zbudowanie ładnego domku na tej dziełce wydawało mi się nierealne, jednak kiedy zobaczyłam ten domek zmieniłam zdanie
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
ladna bryla choc z wieszku wyglada troszke za prostokatnie, ale w srodku ladny 10/10
|
![]() |
#5 |
|
![]()
Wow!
Trzy pierwsze oceny i dwie 10 i jedna 9! Po prostu super ![]() Ale proszę dalej komentować :d
#6 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Bryła domu nie jest zbyt ładna ale podoba mi się jej kolorystyka .
Ogród no cóż nie jest zbyt duży ale całkiem ładny. Wnętrze średnio mi się podoba nie lubię jaskrawych kolorów ale sypialnia nawet ładna . Ocena 6\10
Rivacheg Village-juz jest. Park Plurgol (konkurs) ,Ardewick Castle, San Gesperito Baltemon Hill (konkurs) ,Posiadłosc Redos, Posiadłosc Alpine Ostatnio edytowane przez Wielebny : 04.07.2008 - 20:03 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się ! Bardzo słoneczny domek. Lubie takie . 10/10
|
![]() |
#8 |
|
![]()
Dziękuję za oceny
![]() Tylko Kowalskiemu coś zawsze nie pasuje ![]() ![]() Pozdro. Proszę o więcej komentów ![]()
#9 |
|
![]()
Hej!
bryła jak dla mnie to troche zbyt podłuuużna ale kolorki ma owszem fajne. podoba mi się sypialnia bo widać porządnie kolory i w ogóle ładna jest. w łaznience za ponury kolor ściany i niezbyt ciekawie ![]() Ocenka: 9/10 świetnie! edit: zapomniałam o rozmieszczeniu pomieszczeń które jest boskie i zmieniam ocenke na 9. ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Dzięki bardzo za ocenkę
![]() Ja chcę więęęcej ! xD
|
|