![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hej,jestem nowa na forum,ale do rzeczy..
Niedawno miałam czyszczony cały komp i wgrywane wszystko od nowa.Wgrałam simsy(mam wszystkie prócz czasu wolnego)wszystkie są oryginalne,bo ja nie uznaje z netu.Simsy mis ię zacinały(gdzieś po 30 min gry),więc wczoraj wgrąłam najnowsze sterowniki karty graficznej i myślałam ze będzie ok.Ale nie..Dzisiaj po 3 godzinach gry zacięła się i wyskaczyło mi coś takiego: błąd Direct3D(nie wiem jak się pisze) i jakies cyferki,aplikacja zostanie zamknięta. Zresetowałam kompa,a tu mi się wyświetliło okienko: Błąd skryptu programu Internet Explorer Wystąpił błąd w skrypcie na tej stronie Wiersz:2 Znak:55 Błąd:Wywołany anulowaniem przez filtr komunikatów. Kod:0 URL:http://pl.bearshare.com/home/ Czy chcesz kontynuować skryptów na tej stronie(tak/nie) Ja kliknęłam nie. I teraz tak:mam program bearshare do ściągnia muzyki i antywirus norton.Wszystkie dodatkowe rzeczy typu bearshare/gg/ powyłączałam przed grą. I moim zdaniem ten problem to któryś z tych: -Albo musze usunąć bearshare i będzie ok. -A drugi:coś pisało na innych tematach tutaj,ze trzeba na czas gry wyłanczać antywirusa? Co o tym myślicie? Będę wdzięczna za pomoc:* Aha i komp spełnia wymagania,a nawet przewyższa je i to o dużo. Ostatnio edytowane przez stagnacja : 17.08.2008 - 21:58 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]()
nie pisz posta pod postem.
antywirusa dobrze jest wylączyć przed grą, ale ja to zawsze rozpatrywałam pod kątem szybkości działania gry...
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
po pierwsze nie double postuj a po drugie wylacz antywirusa i wlacz innego bo niebezpiecznie wylaczac.Jesli masz neostrade
![]() PS.Przeczytaj regulamin |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Sorki za te dwa posty...
![]() Błąd Direct3D,aplikacja zostanie zamknięta. |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
widocznie jest konflikt karty graficznej z DirectX' em hmmm przeinstaluj stery...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
AMSTA--co masz na myśli? Mam przeinstalować sterowniki?Ale ja je miałam instalowane,najnowsze przed wczoraj.I co to jest ten direct3D?Program??
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
"DirectX to zestaw funkcji API wspomagających generowanie grafiki (dwu i trójwymiarowej), dźwięku oraz innych zadań związanych zwykle z grami i innymi aplikacjami multimedialnymi."
odinstaluj wszystko co jest związane z karta graficzną i WGRAJ STEROWNIKI z PŁYTKI!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
A więc: ściągnęłam Direct3D I DIREX 9.0 ,mam najnowsze sterowniki i multum jeszcze pamięci,powyłanczane programy w tle,zero dodatków z neta,zero piratów i jeśli teraz gra zatnie to co wtedy bo ja już nie wiem naprawde....
|
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
sprawdź..jelsi to nie podziala to bedziemy dzialac inaczej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ale gówn* ...zacięło się:błąd direct3D.Aplikacja... Ale zacięło się po zapisaniu gry czyli okey i najwazniejsze dopiero po 4,5 godziny
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|