![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
witam mam ciezki problem mialam trojany i musialam zrobic formata ale nie umialam i kumpel mi zrobil poza tym ze mi cale dyski usunol to ok ale najgorsze dlamnie to ze DVD mi nie dziala otwiera sie ale jak wkladam plyte totalnie nic sie nie dzieje i jakie mam mozliwosci na the sims 2 ? sciagnac ? czy co ? ja sie nie znam na jednostach centralnych i nie wiem jak podlanczac ani nic prosze o pomoc ;( i to szybka chyba ze ktos mi wysle instalke do the sims 2
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Yyy... trochę niezrozumiałe, ale skoro kumpel sprawił, że Ci DVD nie działa, to wypadałoby żeby naprawił...
W przeciwnym razie komputer oddaj do serwisu... No ale może tylko autoodtwarzanie masz wyłączone, w tym przypadku otwórz Mój Komputer znajdź literę dysku DVD i kiknij na nią... Jeżeli się otworzy to znajdź plik setup.exe i go uruchom. Ale o tym możesz poczytać w książecce dołączonej do simsów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
wlasnie dzieki za pomoc ale nic nie dziala a na razie do serwisu nie chce mi sie isc a czy poprostu nie moge simsow sciagnac z czegos ?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ale ajkusia Masz sims 2 DVD ?? jak nie masz to mozesz włożyc do jakiej kolwiek innej stacji.Jesli to nie zadziała to niesety komuter do serwisu a w ostatecznosci czego ci nie życzę oczywiscie wymiana stacji
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 15
|
![]()
No jak nie chce ci się iść to trudno. Możesz sobie ściągnąć simsy ale tutaj raczej nikt ci nie poda linku.
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|