![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Dom Beanreno zamieszkiwany od jakiegoś czasu przez państwa Vent z założenia miał być niedużym, funkcjonalnym domem do mieszkania bez specjalnych udziwnień i upiększeń szeroko stosowanych ostatnio przeze mnie ;-)
(Jak zwykle u mnie - wyobrażałam go sobie zupełnie inaczej przed budową, wyszło to, co wyszło, szlag mnie trafił przy wpisywaniu kodu na mniejszą spadzistość dachu, gdyż... nie działał. >.<) Dobra,koniec biadolenia... Państwo Vent to młode energiczne małżeństwo, on - agent wywiadu, rzadko bywa w domu, a jak bywa to tak jakby go nie było ;-) ona - wierna żona, gospodyni domu z wyboru. Marzy o dziecku i... psie. 8-) Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 14:17 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajny domek.
Trafiony w mój gust... Wszystkie pokoje mi się bardzo podobają. |
![]() |
#3 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Nic dodać nic ująć. Podoba mi sie
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 15
|
![]()
Bardzo ładny domek, szkoda że nie ma rzutów
![]()
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
![]() |
#5 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
No właśnie mnie najbardziej nie pasuje ten WIELGAŚNY dach
![]() Ale cóż siła wyższa... Dom jest w porządku mimo, że nie mój styl ![]() A bardzo podoba mi się jeziorko, stawik albo mała kałuża ![]() ![]() I sypialnia. I mimo, że nie w moim stylu to sam 9/10 (za ten dach jednak) bo starannie i ładnie wszystko wykonane ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 15
|
![]()
rzeczywiście, przydałaby się mniejsza dachu. A tak to Bosko! Jak dla mnie to jest 10/10
#7 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajniutki domek
![]() ![]() Aa no i szkoda, że nie ma rzutów Moja ocenka 10/10 ![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryła domu nie jest ciekawa . Jeziorko przed domem wygląda jak sadzawka i dlatego uważam , że lepiej byłoby z niego zrezygnować . Jeśli chodzi o wnętrze , beż jako kolor podstawowy - podoba mi się , ale czerń w salonie dla przełamania barwy , jest złym wyborem . Sypialnia mdła , właściwie w całym domu brakuje ładnych zestawień kolorystycznych . Najlepiej wygląda łazienka .
|
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dom jast piękny. Uwielbiam nowoczesne wnętrza w jasnych kolorach, gdy wszystko w środku lśni czystością. Pomieszczenia są takie przejrzyste, idealne, strasznie mi się podobają. Z zewnątrz przypadł mi do gustu ten zaciszny ogrodowy tarasik. Po prostu cudo.
Ocena: 10000000000000000000000000/10 Skąd ściągnęłaś firany w sypialni? |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Nie no... fajny... !EKSTRA! 10/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|