![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Heja oto moje nowe dzieło przeznaczone wyłącznie dla rodziny wampirów
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i Kejron Dark ![]() no to czas pokazac moje dzieło ![]() ![]() ![]() ![]() a teraz damy przed pokój i z niego widac wejście do jadalni i salonu które są połączone ![]() ![]() ![]() teraz damy łazienkę ![]() ![]() ![]() teraz damy jadalnie z salonem a później kuchnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no i w końcu sypialnia do baraszkowania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i to by było na tyle mam nadzieje że się wam spodoba mój upiorny domek wampirów ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez KAJA401 : 13.08.2008 - 14:39 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Fajne pomieszanie stylów - nowoczesnej Ikea i staroświeckiego.
Bardzo fajna bryła... brak ogródka zrozumiały ![]() No i seksowny Mr Vamipre ![]() Kamienie na zewnątrz są spoko, natomiast tą wielgaśną wannę wywaliłabym na Twoim miejscu na podwórko ![]() A pokrycie terenu jest bardzo urocze. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Dzięki
![]() ![]()
#4 |
Guest
|
![]()
Taa, pan faktycznie przystojny
![]() Ogólnie klimat niezły, pasuje do mieszkańców, mam jednak 2 zarzuty: - nie podoba mi się kuchnia - za duża, za dużo szafek i pusto... - łazienka - jakaś taka dziwna i nie chodzi mi tylko o wannę ![]() Podoba mi się czarno - czerwony salon. |
![]() |
#5 |
|
![]()
A jeśli o kuchnie chodzi to właśnie miał byc taki efekt bo ja chciałam żeby kuchnia była też jako winniczka dlatego tam 3pułki wiszą z winami
![]() ![]() ![]()
#6 |
Guest
|
![]()
Ja na tych zdjęciach nic nie widzę, rozumiem wampiry/ciemno no ale...
|
![]() |
#7 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Mi sie bardzo podoba ale nie pasuja te 2 posazki w salonie i nie rob zdjec w trybie budowania/kupowania bo widac te kratki (zapomnialem jak sie nazywaja) 9/10
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ogólnie fajny dom, tylko nie podoba mi się łazienka, jest jakaś dziwna, moim zdaniem nie psuje tam wanna, a reszta spoko.
|
![]() |
#9 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Bryła domu nie jest zbyt ciekawa właściwie mi się nie podoba taka typowa prosta maxisowska bryła .
Na 3i4 zdjęciu drzwi i zjeżdżalnia , ściany maja 2 różne koloru i na 4 jest droga inna do domu niż na poprzednim i kolor podłoża nie wiem czy organizowałaś konkurs znajdź 5 różnic . Znalazłem 5 ktoś znajdzie więcej . ?? W środku ciemno nic nie widać rozumiem że to mieszkanie dla wampirów ale nie podoba mi sie nie chodzi tu o gust ale kiepskie wykonanie . Bryła 3\10 Ogród 1\10 Wnętrze5\10 Ogół 3\10
Rivacheg Village-juz jest. Park Plurgol (konkurs) ,Ardewick Castle, San Gesperito Baltemon Hill (konkurs) ,Posiadłosc Redos, Posiadłosc Alpine Ostatnio edytowane przez Wielebny : 13.08.2008 - 08:09 |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Oj nie zauważyłam że dałam na 4 dzj.stary wygląd domu moja wina^^ i zaraz postaram się to zmienic.A bryła nie jest maxisowska tylko wzorowałam się na domu mojej kumpeli.I tak przy okazji nie musisz byc bezczelny panie Kowalski123 skoro ci się nie podoba to trudno każdy ma inny gust.
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|