![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Oto mój kolejny domek
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 20:31 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Bryła, mi się nie podoba. Nie wiem co jeszcze...
Oceń: 7,5/10 P.S Też, bym chciała takie oceny za moje domy... (Moich jeszcze nie ma!) |
![]() |
#3 |
|
![]()
Robisz postępy.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny domek, ładnie łączysz kolory no i masz fajne dodatki. Rzeczywiście bryła się trochę za bardzo pogmatwana, ale ogólnie mi się podoba. 7/10
|
![]() |
#5 |
|
![]()
Dziekuje bardzo za ocenki
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
W środku stara się przebić modern. Ac co z zewnątrz?
Bryła mi się niebyt podoba. i te dachy, brrrr... Jeden taki, drugi inny (chodzi mi przede wszystkim o kształt). W ogródku coś jest, ale i tak za mało (chyba lepiej byłoby, gdyby ten domek stał na mniejszej parceli). I trawa mogłaby być bardziej zielona ![]() W kuchni mogłaś dać stół i krzesła w tym samym kolorze, co reszta szafek. I ta podłoga mi "zgrzytnęła". Okropnie spodobał mi się salon i przedpokój ![]() To chyba tyle. Nie jest źle, ale naprawdę mogłoby być lepiej. 7,5/10 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Domek jak dla mnie jest bardzo fajnie urządzony i widać że potrafisz to robić. Jednak tak jak mówi reszta dach jest troche różnoraki i to nie pasuje do tego domku. 7,5/10
PS. Też bym chciał robić takie domki. Może niedługo wstawie jakiś ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się wszstko, poza korytarzem (nie pasuje mi tam ta podłoga i te szyby czy coś takiego które stoją przy lustrze). Denerwóją mnie też zasłony wchodzące w łóżka kanapy itp. ;p
8,5/10 |
![]() |
#9 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Widzę, że coraz lepiej sobie radzisz. Tylko nie ma prawie okien! Przynajmniej ich nie widać spróbuj dać jakieś większe. Nie widze oświetlenia. Narazie tylko 6/10! mam nadzieje że ta ocena (mogłaś dostać większą! wiem że potrafisz) Cię zmobilizuje!
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|