![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Wiem, że troche głupia nazwa, ale nie miałam pomysłu
![]() --------------------------------------- Wymagania: TS2 / TS2 NŻ / TS2 WB / TS2 Z / TS2 CPR / TS2 P Domek wybudowany w 98% z maxisowych rzeczy. Domek przeznacozny dla 4 małżeństw bez dzieci. Wiem, dużo i jest tylko jedna łazienka. Zaczynam Prosze o szczere opinie. Pozdrawiam, Angie. Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 21:35 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Pusto :/ Nie podoba mi się zestaw w salonie
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 22
|
![]()
Z zewnątrz prezentuje się o wiele lepiej niż wewnątrz. Wydaje się pusty.
W sypialni nr 4 mnówstwo obrazów na ścianach. Kuchnia strasznie uboga. Mnóstwo szafek, na których nic nie stoi oprócz mikrofalówki, jakiegoś kwiatka w wazonie i bonsai. Najlepiej chyba prezentuje się sypialnia nr 2. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi sie podoba, tylko pierwszy pokuj zbyt nowoczesny i ta mikrofalówka nie pasuje do reszty. Bryla orginalna. Ciesze sie, że przeważają tu dodatki nie ściągniete.
Dużo osub myśli, że to udoskonala dom. Mi osobiście sie to znudzilo. Do tego widze co chwile mebelki które ja mam w grze i postanowilam używać dodatków orginalnych. Zapomnialam, nie ma na zdjęciach tylu domu. Uu, tak być nie powinno pokaż nam nie chwaj (pewnie pięknego) "ogródka". Pozdrawiam Tuśka! Ostatnio edytowane przez Tuśka : 10.12.2007 - 19:05 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bryła bardzo fajna, fajne drzewka trochę z Japonia mi się kojarzy
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nie Obraź Się Ale Mi Się Nie Podoba Jest Pusty
![]() Pozdr. ![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dom z zewnątrz i wejście : Ile kwiatów! Jak oni wyjedżają tym samochodem ? Ejście mnie nie powaliło.
Korytarz: Sorry - rzeźba mnie odpycha. Salon: Trzy różne biblioteczki wyglądają dosyć... hmmm... dziwnie ? ![]() Kuchnia: straaaasznie duża i pusta. Sypialnie: dwie pierwsze nie są takie złe. Ale sypialnia numer 3 i 4 są beznadziejne . 5/10 |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz mi się podoba, tylko drzwi wejściowe przesunęłabym na środek, bo są tak bardziej z boku
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
z tego co widze chyba musze znalezc chwilke i umiescic jakis * cuuudowny domek..bo ostatnio na forum jest samo badziewie..trening czyni mistrza co prawda ale bez jajjjj,....ja wstydzilabym sie cos takiego pokazac..to by bylop na tyle buuuuuuuziaczki :*
Ostatnio edytowane przez Rocket : 11.12.2007 - 22:39 |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|