Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 10.12.2007, 17:19   #1
Angie96
Guest

ThumbsUp Rezydencja Office [BRAK ZDJĘĆ]

Wiem, że troche głupia nazwa, ale nie miałam pomysłu
---------------------------------------
Wymagania:
TS2 / TS2 NŻ / TS2 WB / TS2 Z / TS2 CPR / TS2 P

Domek wybudowany w 98% z maxisowych rzeczy.

Domek przeznacozny dla 4 małżeństw bez dzieci. Wiem, dużo i jest tylko jedna łazienka.
Zaczynam

Prosze o szczere opinie.

Pozdrawiam, Angie.

Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 21:35

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 10.12.2007, 17:25   #2
Elros
Guest

Domyślnie Odp: Rezydencja Office

Pusto :/ Nie podoba mi się zestaw w salonie tandeta Kuchnia pusto i ciemno.Łazienka pusto i nie ciekawa.Sypialnia ujdzie w tłoku ale nie jest najlepsza.Ogólnie nyndza 3/10

stare 10.12.2007, 18:53   #3
luja

Reputacja: 22

Z zewnątrz prezentuje się o wiele lepiej niż wewnątrz. Wydaje się pusty.
W sypialni nr 4 mnówstwo obrazów na ścianach.
Kuchnia strasznie uboga. Mnóstwo szafek, na których nic nie stoi oprócz mikrofalówki, jakiegoś kwiatka w wazonie i bonsai.
Najlepiej chyba prezentuje się sypialnia nr 2.
luja jest offline  
stare 10.12.2007, 19:03   #4
Tuśka
Guest

Bardzo mi sie podoba, tylko pierwszy pokuj zbyt nowoczesny i ta mikrofalówka nie pasuje do reszty. Bryla orginalna. Ciesze sie, że przeważają tu dodatki nie ściągniete.
Dużo osub myśli, że to udoskonala dom. Mi osobiście sie to znudzilo. Do tego widze co chwile mebelki które ja mam w grze i postanowilam używać dodatków orginalnych. Zapomnialam, nie ma na zdjęciach tylu domu. Uu, tak być nie powinno pokaż nam nie chwaj (pewnie pięknego) "ogródka".

Pozdrawiam Tuśka!

Ostatnio edytowane przez Tuśka : 10.12.2007 - 19:05

stare 10.12.2007, 21:07   #5
Komurka
Guest

Bryła bardzo fajna, fajne drzewka trochę z Japonia mi się kojarzy W salonie nie podobają mi się te 3 regały z książkami każdy jest inny. Kuchnia jest ogromna, może i taka musi być skoro aż 4 małżeństw pomieści ten dom, ale to nie oznacza, że musi być tak pusta! Przydałoby się troszkę sprzętu AGD. Nie pasuje mi tez kolorystyka, jaką zastosowałaś w kuchni strasznie mdła jest ona. Jadalnia jest fajna pomieści dużo ludzi, takie spotkania na wigilie ^^ jednak przeszkadzają mi w niej niektóre dekoracje, które nie współgrają ze sobą, tj. ten pomarańczowy obraz i półeczka. Co do łazienki mam wrażenie, że jest dosyć pusta. do sypialni nie mam większych zastrzeżeń, każda z nich ma swój klimat.

stare 11.12.2007, 13:36   #6
Origáme
Guest

Nie Obraź Się Ale Mi Się Nie Podoba Jest Pusty
Pozdr.

stare 11.12.2007, 13:45   #7
Sheep-y

Reputacja: 10

Dom z zewnątrz i wejście : Ile kwiatów! Jak oni wyjedżają tym samochodem ? Ejście mnie nie powaliło.
Korytarz: Sorry - rzeźba mnie odpycha.
Salon: Trzy różne biblioteczki wyglądają dosyć... hmmm... dziwnie ? Nie podoba mi się kolor scian. I ten obrazek na pierwszym zdięciu.
Kuchnia: straaaasznie duża i pusta.
Sypialnie: dwie pierwsze nie są takie złe. Ale sypialnia numer 3 i 4 są beznadziejne .

5/10
Sheep-y jest offline  
stare 11.12.2007, 16:54   #8
Definition
Guest

Z zewnątrz mi się podoba, tylko drzwi wejściowe przesunęłabym na środek, bo są tak bardziej z boku W środku jest jakiś taki... pusty :1smutny: Ale plusik, za to, że nie ma dodatków z internetu

stare 11.12.2007, 18:40   #9
smart_blonde
Guest

z tego co widze chyba musze znalezc chwilke i umiescic jakis * cuuudowny domek..bo ostatnio na forum jest samo badziewie..trening czyni mistrza co prawda ale bez jajjjj,....ja wstydzilabym sie cos takiego pokazac..to by bylop na tyle buuuuuuuziaczki :*

Ostatnio edytowane przez Rocket : 11.12.2007 - 22:39

stare 11.12.2007, 19:04   #10
Definition
Guest

Cytat:
Napisał camilla
z tego co widze chyba musze znalezc chwilke i umiescic jakis *****iscie cuuudowny domek..bo ostatnio na forum jest samo badziewie..trening czyni mistrza co prawda ale bez jajjjj,....ja wstydzilabym sie cos takiego pokazac..to by bylop na tyle buuuuuuuziaczki :*
Oj, nieźle, nieźle Ja bym się wstydziła kogoś tak skrytykować, w końcu wnętrze jej może nie wyszło, ale pewnie się starała... :con:

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania