![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pierwsze zdjęcia od każdego pomieszczenia ładne, a potem wszystko się sypie. 7/10
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Wiesz co? Masz 16 lat i nie potrafisz budować. No sory, że Cie tak teraz zjechałam, ale na przykład, mój brat, iż jest w Twoim wieku, potrafi coś zbudować. Coś co ma sens.
Moim zdaniem powienieneś wziąć się do pracy jeśli chcesz dostawać dobre oceny od nieco bardziej doświadczonych "architektów". Są tu osoby, które mają około 13-14 lat, a budują przepiękne budynki. Coś tu jest nie tak. Bez oceny liczbowej. |
![]() |
#4 |
|
![]()
Powiem tylko, że budynek nie jest jakiś super. Owszem pomysł na bank był faktycznie oryginalny i ciekawy, ale jeśli chodzi o budowę "sejfu" ... to nie wyszło ci to idealnie. Sklep RTV jest ładny, chociaż na przyszłość radziłabym budować mniejsze sklepy. Nie wiem dlaczego wszyscy chcą zbudować jakieś kolosalne budowle
![]() ![]()
#5 |
|
![]()
w środku jest bardzo pusto, szczególnie w banku. Sejf mi się zupełnie ie podoba. Jest taki... sztuczny, to samo ze sklepem.
Pokazałes juz, że bryły robisz naprawdę świetne i ja myslę, że czas abyś poćwiczył robienie wnętrz. Wiec pracuj dalej. Jak na razie to tego nie ocenię cyfrą bo to jest dla mnie ciut za mało. |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ale pojechałaś... W pewnym sensie się z tobą zgadzam, ale czy to że ma 16 lat to nie znaczy, że ma pięknie budować. To tylko kwestia ćwiczeń... A to jak dom jest zbudowany zgadzam się w 100 % 2/10 |
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
no nie za ładnie
|
![]() |
#8 |
Reputacja: 15
|
![]()
Yyyyyy.......Wiesz. Ty się lepiej weź za te swoje osiedla, a nie budowanie. Ocenka liczbowa? Postawię. 0/10- to jest okropne. Pozdrawiam!
#9 |
|
![]()
Nie podoba mi się, za duże pomieszczenia, i ogólnie bleee. Ocena: 1/10
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|