![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hej!!!Wiem, że wcześniej napisałem, że opublikuje następny dom dopiero gdy sobie kupie nowy dodatek lub akcesoria, ale nie mogłem się powstrzymać i daję inny teraz. Zachęcam do oglądania i oceniania
Znana kuchmistrzyni Monika Klimat, wykupiła sobie dom w Central Point(moje otoczenie). Wyposażyła go, umeblowała i pomalowała w środku na różowo-biało-czerwono. Mamy nie wiele czasu na pokazanie tego domu, bo moja Simka jedzie na zakupy. Więc zaczynajmy: Monika Klimat: ![]() Bryła wraz z ogródkiem: ![]() ![]() ![]() przedpokój: ![]() Jadalnia: ![]() A teraz przejdźmy do kuchni: ![]() ![]() Najważniejsze pomieszczenie w domu, czyli Salon: ![]() ![]() ![]() Sypialnia: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Łazienka: ![]() ![]() ![]() Górny przedpokój: ![]() Rzuty: ![]() ![]() ![]() I to koniec zwiedzania, czas nam się skończył. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
ojezuskubrodaty!
1/10 |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
no trochę się nie starałem podczas budowy tego domu
|
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Szczerze? Widać.
1/10 popieram haughtona. Moje oczy! |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Muszę to powiedzieć : LOL. Ta Monika to jakaś Barbie. :/ Fujjjjjjjj.......brzydziłabym się wejść do takiego domu (ze względu na kolor)
3/10 |
![]() |
#6 |
|
![]()
no różowy to brzydki kolor,ale mówiłem, że się nie starałem
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
O matko !
Przesadziłeś z tym różowym.
#8 |
Guest
|
![]()
Bardzo...mhm...orginalna kolorystyka...
A tak na serio, kolory są okropne. Jakby się jednak przyjrzeć, to gdyby je zmienić, wnętrze nie byłoby takie złe. Z zewnątrz...bryła raczej kiepska, choć muszę przyznać, że z jakiegoś powodu otoczenie jej pustynnymi roślinami, połączone z brzozami wstawionymi do basenu spodobało mi się - nie mam pojęcia dlaczego. Cóż, przy ocenie ogólnej uwzględnię to, że chyba dopiero zaczynasz. 3/10, ale nie zrażaj się i buduj dalej, na pewno będzie coraz lepiej^^. |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ałć.
Nie cierpię koloru różowego, więc u mnie za kolorystykę minus. Za dużo wolnej przestrzeni, za tyłu okien za dużo, zaś z przodu - za mało. Spodobały mi się jedynie brzózki na fundamentach w basenie. 2/10 |
![]() |
#10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|