![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hej! to mój pierwszy domek na tym forum. Budowałem go tak poprostu, nie dla żadnej rodzinki tylko jakoś tak zachciało mi się budować i mam nadzieję że będzie to muj dobry debiut
![]() ![]() P.S. Sorki że to tak wygląda ale prędkość mojego komputera nie pozwala mi zrobić tego inaczej. postaram się to nie długo poprawić ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 13:40 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
"Gdzie jest ta cholerna luneta...?" <grzebie na strychu>
No tak, więc po: 1. Prawie nic nie widzę.... <ustawia lunetę> 2. O, wystarczy kliknąc na zdjęcie! Teraz coś widzę, widzę dużo dużych i pustych pokoi 3. Dach nieciekawy 4. Kuchnia. Nie pasują mi tu cegły do tych szafek 5. Ogród. Ujdzie w tłoku. 6. Salon. To pomieszczenie najbardziej mi się "podoba" Jak na pierwszy dom to nie jest źle! Widziałem już o wiele,wiele gorsze chatyny. Pracuj dalej, bo byc może masz w sobie talent Dam 6/10 na zachętę Pozdrawiam ![]()
#3 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Ja oprócz tego, co zostało wymienione powyżej zauważyłam, że skorzystałeś z olbrzymiej działki, której nie potrafiłeś zagospodarować.
I ta strasznie odcinająca się od otoczenia trawa... Ale racja, jak na pierwszy domek jest wręcz przywoicie ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Dzięki za wasze oceny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Zacznijmy może od tego, że denerwujące jest to otwieranie każdego zdjęcia z osobna. Następnym razem wklejaj całe zdjęcia- oglądanie będzie dużo łatwiejsze.
Zacząłeś na zbyt dużej parceli, przez to zostają pustki w ogrodzie. Wnętrze puste i niczym mnie nie zachwyciło. Jest takie... Bez wyrazu, koloru. Monotonne. Za mało dekoracji, dlatego pustka jeszcze bardziej staje się widoczna. Radzę budować mniejsze domki na mniejszych działkach, tapety dobierać w miarę kolorowe (ale z umiarem!) i spróbować pokombinować czegoś z dekoracjami ![]() Ale jak na pierwszy raz, jest i tak całkiem dobrze ![]() 6/10 |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Dom mi się nie podoba za duży, mało zagospodarowany, pomieszczenia ciemne i za duże. Brzydki ogród. Ocena: 2/10
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Jak na pierwszy domek to całkiem niezły, ale za puste pomieszczenia.
|
![]() |
#8 |
|
![]()
Domek jest bardzo pusty w środku bryła mi sie nie podoba i jak ktoś powiedział wybrałeś sobie bardzo dużą parcele której nie umiałeś zagospodarować
lecz jest to twój pierwszy dom to nie jest tragicznie ale też nie jest dobrze Moja ocena to 3/10 |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Nie zbyt ładny..
Co to za kanapa w salonie.? 6/10 |
![]() |
#10 |
|
![]()
Z daleka wydaje się fajne
![]() Tylko szkoda, że małe zdjęcia;9 chociaż w moim 1 domku też miałem małe zdjęcia ![]() 7/10-na zachętę |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|