![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wiem, zjecie mnie wszyscy za ten dom. Jest okropny, mówię to od razu. Jeśli ktoś nie chce cierpiec niech odejdzie! Dom był prawie skończony przed świętami, ale różne sprawy sprawiły, że musiałem usunąc simsy. Przede wszystkim WIELKIE podziękowania należą się Tajemniczemu Dostawcy, bez którego dom nie mógłby byc dokończony
![]() OCZYWIŚCIE JEST CLEAN!! Dobra, dosyc tego gadania, do rzeczy: Rezydencja należy do pewnego angielskiego arystokraty,który jednak pragnie zachowac anonimowośc ![]() A oto i ona: Uff to już wszystko. Gratuluję tym, co dotrwali do tego momentu. Oceniajcie kto żyw! Chyba dostanę bana za wstawianie takich okropności. P.S. Kocham antyreklamę ![]()
"Listen very carefully, I shall say this only once!" Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 13:48 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Tfu - paskudny
![]() No przecie - sam tak napisałeś ![]() Tylko czytaj uważnie, bo nie będę powtarzać: A już serio to nie będę obiektywna i napiszę, że go UWIELBIAM. Moje ulubione meble, styl, symetria, rozkład pomieszczeń, jeziorko... No cieszę się, że go pokazałeś ![]() niby nic odkrywczego, ale ma swój urok ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 13.01.2009 - 22:19 |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Hmm... no nie przesadzaj, nie jest taki okropny
![]() Najbardziej rzuciły mi sie w oczy okna w kuchni. Takie jakis za dlugie... Widac ze ida pod szafki i drewno od okien wchodzi na szafki. A tak to to nie ma za bardzo do czego sie przyczepic... 7/10 bo to jednak nie moj styl.
#4 |
|
![]()
To jest PIĘKNE zero dodatków z neta co uwielbiam
![]() pięknie super extra itp. itd. 10/10 |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
na serio to jest PIĘKNE . Nie wiem, co ty chcesz od tego swojego domu,
jedyne co mi się nie podoba to biblioteka . ;d |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Brzydkie?! Gościu, coś Ci się chyba pomieszało
![]() Nie powiem, są rzeczy, które nie spodobały mi się, ale plusy przeważają. Paski, paski widzę... Za dużo tam tych pasków- jakaś tapeta w stylu kącika myśliwskiego mogłaby zabłysnąć na ścian niektórych pokoi, bo tak jest on w większości ZAPASKOWANY! ![]() ![]() Ale... Jestem urzeczona BIBLIOTEKĄ i GABINETEM- taki fajny klimat mają ![]() 8,5/10 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
co ci się nie podoba w tym domu.
przecierz jest ładny. |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Mi się nie podoba, że szafki w kuchni zachodzą na dość nisko położone okna.
A reszta jest bardzo ładnie zrobiona. Udowodniłeś, że nawet z maxisa można zrobić projekt odmienny od reszty, z pomysłem i spójny stylistycznie. Całość prezentuje się szykownie i elegancko. Idealnie może nie jest (mi się nie dziw, bo jednak jestem uzależniona od dodatków z neta), ale widać, że się starałeś i włożyłeś w projekt sporo serca. Najbardziej spodobała mi się biblioteka na strychu - ma taki starodawny, tajemniczy klimat kojarzący się z poszukiwaczami skarbów. Bryła jest rewelacyjna, a stajnie to taki smaczek dodający całości realizmu. Ogólnie - dobra robota. |
![]() |
#9 |
|
![]()
Bardzo ładnie ci to wyszło
![]() Dom i otoczenie bardzo mi się podoba, brakuje mi tam jedynie jakiś ścieżek w ogrodzie, czy czegoś takiego... W kuchni nie podoba mi się ten pusty stół, mogłeś coś na nim postawić, i te okna wchodzące w szafki niezbyt zachęcająco wyglądają ... Reszta w większości mi się podoba. Jak na maxis to jest naprawdę ładnie =]
#10 |
Guest
|
![]()
Sypialnia gościnna mi się nie podoba, reszta za to bardzo
![]() Świetny pomysł i wykonanie. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|