![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam pytanko czemu jak klikam na cokolwiek to nic nie mogę wybrać o mi cały czas znika i tak w każdej rodzinie...Może bardziej sprecyzuję klikam np: na kibelek żeby sim się załatwił a to mi cały czas się wyłącza i nic nie mogę wybrać..Dla czego tak??
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
moze zaraz jak wybierzesz opcję, to kilkasz gdzie indziej, albo drugim przyciskiem myszy???
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Nie wiem dlaczego tak, ale też tak miałam i pomogło skasowanie otoczenia, wyłączenie gry i po ponownym uruchomieniu gry utworzenie nowego otoczenia od podstaw.
Ale sprawdź, czy może samo ponowne uruchomienie gdy rozwiąże problem. Ostatnio edytowane przez vibratoria : 10.01.2009 - 10:21 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
A może po prostu coś przeszkadza simom np. kibelek jest za blisko innych mebli łazienkowych lub ściany?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ami-NaNa : masz włączony moveObjects albo boolProp'a ?
SwampEdit : jeżeli masz włączony moveObjects to wyłącz go i skasuj drzwi do pokoju (np.łazienki) i jeszcze raz daj drzwi. |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 15
|
![]()
A ja proponuję wyłączyc samowolę
![]()
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam nadzieje ze nie masz pirata...
Napisz Nam cos jeszcze o tym...
![]() |
![]() |
#9 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
A ja jak zwykle mam głupi pomysł
![]() Kiedyś klikałam np. na cokolwiek i wyglądało tak jakbym kliknęła dwa razy. Zmieniłam myszkę i było dobrze - okazało się, że coś z myszką było nie tak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|