![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam problem opisany tutaj:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=40611 Ale niestety nawet podczas recznej aktualizacji występuje błąd. Prosze o pomoc, jeżeli ktoś ma inny sposób. Może coś w rejestrze poszukac... Jeżeli to ma jakieś znaczenie to przy instalacji PODSTAWY instalator nie prosi o włożenie 2cd. Po instalacji musze recznie kopiowac pliki z 2cd. I jeszcze jedno: wcześniej nie miałam takich problemów. Poprostu kombinowałam coś z dodatkami i wielokrotnie instalowałam i odinstalowywałam simsy. Ostatnio edytowane przez Vanja : 19.02.2009 - 18:29 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Może masz już podniszczone płytki?
Bo jednak powinna każda płytka przejść do końca i komp prosić o włożenie kolejnej. Nie sądzę, by ręczne kopiowanie plików z płyty załatwiało sprawę instalacji gry ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Płyty są ładne. Dawałam tez ojcu by ocenił i powiedział że są dobre.
Nie wiem tylko dlaczego tej 2cd komp nie chce (próbowałam nawet podczas instalacji mu wmusic ją, ale nie chciał). Po recznym skopiowaniu Podstawa działa normalnie. Miałam nawet taki tik podczas instalacji dodatku na ominięcie aktualizacji, resetując komputer (wiem żenada). Ale po zainstalowaniu tak kilka dodatków nie były one tzw "połączone" ze sobą. Więc ten sposób odpada. |
![]() |
![]() |
#4 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
TUTAJ jest na to sposób z innego forum.
Autor nie życzył sobie kopiowania tego mini poradnika. Co do rejestru systemowego - możesz wyczyścić wszelkie pozostałości po simsach, jakie pozostały, bo może, ale nie musi być to przyczyną błędów podczas instalacji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Dzieki, spróbuje. Jak skończe to editne i powiem czy sie udało.
Edit: Niestety. Nie pomogło. I w rejestrze patrzyłam i wklejałam ten plik który zamiescił tamten gościu ![]() Aktualizacja zatrzymuje sie na pliku instalki body shopa. Może jest jakas aktualka tylko do body shopa to najpierw zaktualizuje jego a potem całą gre? Ostatnio edytowane przez Vanja : 17.02.2009 - 18:40 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
problem rozwiązałam sama, temat do zamknięcia
Ostatnio edytowane przez Vanja : 19.02.2009 - 18:29 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|