Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 13.11.2004, 15:04   #1
ktos
Guest

Domyślnie nieudana amy lee-

to link do zdjecia amy lee w ts2,zrobionej przeze mnie, potrzebuje pomocy, w sensie, zeby mi powiedzeic,co zmienic, bo naprawde nie wiem , a wiem,ze nie wyszla. no wiec grzecznie prosze o ee...wyrozumialosc, ubranka robilam wczoraj w nocy i oczywiscie o te komentarze,co zmienic.

ps. blagam,nie mowcie,ze nie podobna do amy, bo to mnie zalamie- wystarczy,ze sama to sobie uswiadamiam

ps2. zapomnialabym o linku- http://elus12.w.interia.pl/AmyLee.bmp

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 13.11.2004, 20:10   #2
Korinthiana
Guest

Domyślnie

Nie obraz sie ale ten obrazek mi sie nie wyswietla! ( chyba nie masz o co sie brazac wkoncu to nie moja ani twoja wina )

stare 13.11.2004, 20:16   #3
Aithieel
Guest

Domyślnie

Szczeże? TRAGEDIA ... niestety .... Popracuj nad nią :wacko: moze będą jeszcze z niej ludzie

stare 13.11.2004, 20:51   #4
kawania
Guest

Domyślnie

już spox widze więc tak - często jak nad simką pracuje to im bardziej się staram tym mniej wychodzi może po prostu przekombinowana prawde mówiąc to ja podobieństwo w twarzy widze , niemożliiwością jest zrobić ją tak zupełnie identycznie - przykładem może być Chylińska ( tu głównie strój był chyba brany pod uwagę ) - popracuj nad ustami i troszkę nad kształtem twarzy- idziesz w dobrym kierunku.

Ostatnio edytowane przez kawania : 17.11.2004 - 09:43

stare 14.11.2004, 02:23   #5
andonezja

Reputacja: 10
Domyślnie

e... no nie podoba mi sie. ta spodnica - co to w ogole jest tam po prawej stronie? bo wyglada dosc dziwnie ;| bluzka - moze byc, ale bardzo prosta, kilka kresek... co do twarzy - niestety nie podoba mi sie i amy lee zbytnio nie przypomina...
stare 14.11.2004, 07:51   #6
Shavonda
Guest

Blush

Nawet jest spox.No ale troszke podobna do niej jest .Troszke sie pewnie nameczyłaś z nią

stare 14.11.2004, 08:19   #7
Megi

Reputacja: 9
Domyślnie

Nie podoba mi sie spodnica niedopracowana to z boku dziwnie wyglada po za tym Amy zwykle nosi dlugie spudnice ale mniejsza z tym.Buzia nie jest wogule buzia Amy;d Noi z tego wszystkiego najladniejsze sa buty.^^I ewentualnie bluzka.Sprobuj ja zrobic jeszcze raz napewno lepiej Ci wyjdzie.

____in the night, no control

Megi jest offline  
stare 14.11.2004, 08:20   #8
Gać
Guest

Domyślnie

nio za bardzo nie........hm................ale torszke jest spox! Spodnica ok........ale tak ogolniue no nie wiem......:/

stare 14.11.2004, 10:44   #9
ktos
Guest

Domyślnie

dzieki za odpowiedzi nie wiem,czemu obrazek sie niektorym nie wyswietla, u mnie jest ok
co do dopracowania,mecze sie i mecze,ale nie wiem,co zmienic tzn dokladniej- jak zmienic. fryzury niestety nie moge, bo moja wlasna nie chce mi sie wczytac, a nic podobnego nie ma w body shopie. ubranka- mniejsza o nie, mi raczej chodzi o twarz. bo chocbym miala zdjecie amy lee w identycznej pozie, i to zrobione przeze mnie, wydawaloby mi sie , ze moja amy to ktos zupelnie inny. no wiec jakbym mogla bardziej dokladniejsze rady

stare 14.11.2004, 11:03   #10
Cocaine
Guest

Domyślnie

Zwsze możesz jakoś bardzo spróbować, jak się zaprzesz to ci się udas...ale to faktycznie nie przypomina mi Amy

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania